EUROLYGA 2023

A. Guoga skelbia kompromituojančią informaciją apie „Ryto“ vadovą D. Gudelį: „Negaliu pakęsti išverstaskūrių apsimetėlių“

Kadaise sostinės „Lietuvos ryto“ klubo vienu iš savininkų buvęs pokerio žaidėjas, politikas ir verslininkas 49-erių Antanas Guoga pastaruoju metu puola dabartinį Vilniaus „Ryto“ ekipos pagrindinį akcininką ir Valdybos pirmininką Darių Gudelį. Nesutarimai tarp vyrų prasidėjo dar tuomet, kai 2017-siais jie abu ėmėsi gelbėti „Lietuvos rytą“ pasitraukus iš ekipos dėl skandalo ilgamečiam klubo prezidentui Gedvydui Vainauskui.

 A.Guoga ir D.Gudelis.<br> lrytas.lt koliažas
 A.Guoga ir D.Gudelis.<br> lrytas.lt koliažas
Antanas Guoga.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Antanas Guoga.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Darius Gudelis<br>D.Umbraso nuotr.
 Darius Gudelis<br>D.Umbraso nuotr.
 A.Guoga.<br> D.Umbraso nuotr.
 A.Guoga.<br> D.Umbraso nuotr.
D.Gudelis.<br> T.Bauro nuotr.
D.Gudelis.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Nov 30, 2023, 10:48 AM, atnaujinta Nov 30, 2023, 11:22 AM

Prieš savaitę paskelbęs, kad taps naujos ekipos Vilniaus „Wolves“ akcininku ir investuotoju, A.Guoga ne kartą jau yra prasitaręs, kad jam su D.Gudeliu ne pakeliui, nes pastarasis kelią skinasi ne itin džentelmeniškais veiksmais.

Galiausiai trečiadienį iš Dubajaus socialiniame feisbuko tinkle A.Guoga parašė, kad A.Gudelis jam asocijuojasi su išverstskūriu apsimetėliu, nes nėra investavęs į „Rytą“ nė cento, o siekia „melžti kitus“.

„Labai gerbiu žmones, kurie prie idėjų ir jų įgyvendinimo prisideda savo intelektu, darbais, kritika, patarimais, finansais, – parašė A.Guoga. – Bet negaliu pakęsti išverstskūrių apsimetėlių, besislepiančių už kitų žmonių nuveiktų darbų ar finansinių indėlių.

Ar žinote, kad Darius Gudelis į savo komandą yra įdėjęs 0 eurų! Taip! Visą 0 eurų!!! Dalininkai ir savininkai turėtų dėti savo pinigus į savo komandas, o ne melžti kitus ir tuo labiau Vilniaus žmonių pinigus. Bieliauskas įdėjęs, Ambrazevičius įdėjęs, Šeškus įdėjęs. O šitas, Gudelis, riebų nulį. Gėda, Gudeli! Gėda, už tokius klubų dalininkus!“.

Tai jau ne pirmasis kartas per pastarąsias kelias savaites, kai A.Guoga su malonumu duria kritikos strėles „Ryto“ vadovui D.Gudeliui.

Po „Wolves“ pergalės prieš „Rytą“ 84:74, praeityje itin nemažai su krepšiniu reikalų turėjęs A.Guoga sveikino „Wolves“ su pergale ir per D.Gudelio prizmę kirto Vilniaus „Rytui“.

„Vilkai“ laimėjo prieš „Rytą“. Ir tai padarė be stipriausių savo žaidėjų. Puiki pergalė! Naujas oro gūsis ir geras „Vilkų“ komandos susižaidimas. Deja, kol kas savivaldybė rūpinasi tik „Rytu“. Vilkams paramos nedavė.

Reikia miesto valdžiai galvoti, kaip stiprinti ir palaikyti komandas, kurios garsina miestą ir valstybę. Ir nesėdėti Gudelio (Dariaus Gudelio – red.) kišenėje, – rašė verslininkas. – Kažkada dėjau dideles pastangas, kad „Ryto“ klubui būtų geriau. Tai ir dabar esu pasiruošęs viską padaryti, kad „Vilkų“ komandai būtų tik geriau.

„Vilkai“ yra Vilniaus komanda. Vilniaus meras turi puikų šansą prisidėti prie savo miesto komandos didelės ateities. Tik reikia susivokti kas yra kas. Reikia, kad žmonės žinotų daugiau teisybės.

Kai buvau išvykęs, Gudelis greitai atvedė D. Mockų ir pareiškė, kad „MG Baltic“ remia veteranus.

Tai buvo visiška provokacija. Anksčiau ar vėliau daug tiesos išlįs. Net neabejoju, kad tarnybos stebi reikiamus asmenis ir ateis laikas, kai daug negražių dalykų paaiškės. Drebėti turėtų, tie asmenys kurie žaidžia nešvarius žaidimus. Linkiu, kad Vilniaus valdžia pagaliau susiprastų, kol dar laikas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.