EUROLYGA 2023

Mačo didvyriu tapęs M. Kuzminskas: „Tokios rungtynės atneša laimės“

Mindaugas Kuzminskas šeštadienio vakarą įmetė pergalingą metimą į Atėnų „Maroussi“ krepšį, o po mačo lietuvis teigė, kad tokios rungtynės atneša laimės ir kartu apibūdino paskutinį epizodą, kuomet jis pelnė lemiamus rungtynių taškus.

 Mindaugasg Kuzminskas<br> FIBA nuotr.
 Mindaugasg Kuzminskas<br> FIBA nuotr.
Mindaugas Kuzminskas<br>stopkadras/FIBA nuotr.
Mindaugas Kuzminskas<br>stopkadras/FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 10, 2023, 12:02 PM

M.Kuzminsko atstovaujama Atėnų AEK 91:89 įveikė „Maroussi“ ir įsirašė penktąją pergalę Graikijos pirmenybėse.

„Kai pagavau kamuolį, aš norėjau sužaisti kiek kitaip ir dėti kamuolį į krepšį. Norėjau taip padaryti tam, kad nebūtų galima blokuoti mano metimo, – gazzeta.gr tinklalapiui dėstė lietuvis. – Bet tuomet man kamuolys truputį išslydo ir tiesiog norėjau mesti į krepšį kaip įmanoma greičiau.“

Lietuvis AEK gretose buvo rezultatyviausias žaidėjas.

M.Kuzminskas prieš „Maroussi“ pelnė 19 taškų (7/10 dvit., 1/3 trit., 2/4 baud.), sugriebė 6 atkovotus kamuolius ir sukaupė 19 naudingumo balų.

Lietuvis atviravo, kad tokios pergalės į komandą atneša laimės jausmą.

„Kaip esu sakęs anksčiau – mūsų komandai vis dar reikia laiko. Mums reikia pagerinti savo stabilumą kiekviename mače. Aišku, tokios rungtynės atneša laimės. Po pergalingo mačo prieš „Sasari“ mes šventėme.

Kiekvienas krepšininkas žaidė, beveik visi pelnė taškus ir mes iškovojome puikią pergalę. Nors ir laimėjome prieš „Maroussi“, mes nežaidėme taip, kaip norėjome. Galbūt kartais geriau sužaisti blogiau ir laimėti nei gerai žaisti ir pralaimėti“, – aiškino M.Kuzminskas.

Žurnalistai priminė M.Kuzminskui ir apie ankstesnį pergalingą metimą, kurį lietuvis pataikė vilkėdamas Milano „Olimpia“ ekipos marškinėlius.

„Prisimenu tą pergalingą metimą, kuomet žaidžiau Milane. Tai buvo rungtynės prieš „Cremona“ krepšininkus, buvo labai panaši situacija su kamuolio pagavimu ore ir tada įmečiau į krepšį“, – baigė M.Kuzminskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.