EUROLYGA 2023

Savo veiksmų nekontroliuojantis D. Greenas pailsės nuo krepšinio – NBA pranešė apie nušalinimą

Savo nešvariu žaidimu garsėjantis Draymondas Greenas eilinį kartą pateisino NBA lygos blogiuko vardą. Naktį iš antradienio į trečiadienį vykusiose rungtynėse „Golden State Warriors“ veteranas trenkė „Phoenix Suns“ aukštaūgiui Jusufui Nurkičiui į veidą.

D. Greenas trenkė J. Nurkičiui<br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
D. Greenas trenkė J. Nurkičiui<br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2023, 8:50 AM, atnaujinta Dec 14, 2023, 8:51 AM

Teisėjai peržiūrėję epizodą ilgai nesvarstė ir pašalino „Warriors“ krepšininką iš rungtynių, o „kariai“ mačą galiausiai pralaimėjo trijų taškų skirtumu – 116:119.

NBA sureagavo į šį eiliniu jau tapusį krepšininko išsišokimą ir nušalino jį nuo krepšinio.

Pridedama, kad norėdamas grįžti ant parketo, D.Greenas turės atlikti atitinkamas tiek lygos, tiek ir komandos iškeltas sąlygas. Kiek tiksliai rungtynių praleis šis 33-ejų žaidėjas vis dar nėra aišku.

D.Greenas šiame sezone buvo išvarytas jau trečią kartą iš rungtynių. Vieną kartą už tai, jog pradėjo smaugti „Minnesota Timberwolves“ aukštaūgį Rudy Gobert‘ą, už ką buvo suspenduotas 5 rungtynėms.

Anksčiau amerikietis yra užšokęs ant Domanto Sabonio krūtines, smūgiavęs komandos draugui Jordanui Poole‘ui į veidą bei spyręs Stevenui Adamsui.

„Nežinau kas su juo darosi. Manau, jog jam reikia pagalbos. Džiaugiuosi, kad bent manęs nesmaugė“, – po rungtynių varžovu piktinosi nauja krepšininko „auka“ tapęs bosnis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.