EUROLYGA 2023

Paaiškėjo, koks kaulas lūžo M. Kuzminskui ir kiek jis bus be krepšinio

Sekmadienį vykusiose Graikijos krepšinio lygos rungtynėse Mindaugas Kuzminskas patyrė traumą – pradžioje kalbėta, kad jam lūžo kairė ranka. Atėnų AEK klubas po pralaimėjimo Atėnų „Peristeri“ komandai atliko lietuviui medicininę apžiūrą, po kurios paskelbė ne itin geras žinias.

Mindaugas Kuzminskas<br>FIBA nuotr.
Mindaugas Kuzminskas<br>FIBA nuotr.
Mindaugas Kuzminskas<br>FIBA nuotr.
Mindaugas Kuzminskas<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 26, 2023, 5:35 PM

„Lietuvos rinktinės puolėjas, kuris susižeidė sekmadienio rungtynėse prieš „Peristeri“, praėjo medicininę patikrą „Metropolitan General“ ligoninėje, kur jam buvo diagnozuotas kairės rankos kaulo lūžis“, – oficialiame pranešime skelbė AEK klubas.

Dabar klubas patikslino, kad M.Kuzminskui lūžo rankos pirštas. Klubas mano, kad dėl lūžio teks vis dėlto pasinaudoti chirurgų paslaugomis, darytis operaciją, o be krepšinio lietuvis bus nuo 6 iki 8 savaičių.

Atėnų AEK neims jokio kito žaidėjo į M.Kuzminsko vietą, o kaip teigia graikų spauda, jis sieks sugrįžti į šalies taurės finalo aštuntfinalį Kretoje vasario mėnesį.

Šį sezoną FIBA Čempionų lygos rungtynėse M.Kuzminskas fiksavo 13,7 taško, 4,7 sugriebto kamuolio ir 13 naudingumo balų vidurkius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.