EUROLYGA 2023

Tragiška vakarienė: „Golden State Warriors“ trenerio asistentą pakirto širdies smūgis – jis mirė

San Fransisko „Golden State Warriors“ ekipos trenerių štabe besidarbavęs serbas Dejanas Milojevičius trečiadienį atsidūrė ligoninėje. 46 metų serbas, kuris buvo vienas iš septynių pagrindinio trenerio asistentų, itin prastai pasijuto per ekipos vakarienę – jis nedelsiant buvo nugabentas į ligoninę, kur buvo nustatyta, kad vyrą ištiko širdies smūgis. Medikai jo gyvybės išgelbėti nesugebėjo.

Dejanas Milojevičius<br> AFP/Scanpix nuotr.
Dejanas Milojevičius<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2024, 9:37 PM, atnaujinta Jan 18, 2024, 7:13 AM

Nors medikai tikino, kad specialisto sveikatos būklė stabili, jam nereikės sukelti dirbtinės komos, kad imtis radikalesnių gydymo priemonių, viskas baigėsi tragiškai – serbas mirė ligoninėje. Daktarų pastangos buvo bevaisės.

NBA nutarė nukelti trečiadienį turėjusį vykti „Warriors“ ir „Utah Jazz“ dvikovą. Tiesa, lygos vadovybė atidėjo dvikovą net ir nežinojusi, kad vyro gyvybė užgęso ligoninėje.

NBA treneriu D.Milojevičius dirbo nuo 2021 metų, o prieš tai treniravo Podgoricos „Buducnost“ bei Belgrado „Mega Basket“ ekipas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.