EUROLYGA 2023

Atšauktos rungtynės ir užuojautos žodžiai: krepšinio bendruomenė atsisveikina su netikėtai mirusiu treneriu

Tarptautinę krepšinio bendruomenę sukrėtė skaudi netektis. Trečiadienį Anapilin iškeliavo vos 46-erių treneris Dejanas Milojevičius, kuris dar šiame sezone darbavosi „Golden State Warriors“ trenerių štabe.

Dejanas Milojevičius<br>Ap/Scanpix nuotr.
Dejanas Milojevičius<br>Ap/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2024, 12:03 PM

Krepšinio specialistas blogai pasijuto komandos vakarienės metu, o jį nugabenus į ligoninę buvo nustatyta, kad serbas patyrė širdies smūgį. Vis dėlto jo gyvybės medikams išgelbėti nepavyko.

Po skaudžios netekties krepšinio bendruomenė pasidalino užuojautos žodžiais, kurie skriejo D.Milojevičiaus šeimai bei jį pažinojusiems žmonėms.

Jis buvo ne tik puikus treneris, bet ir itin pozityvus žmogus. Tai buvo vienas iš mieliausių žmonių, kuriuos yra tekę man pažinti“, – pridūrė „Warriors“ komandos treneris Steve'as Kerras.

Užuojautos žodžiais dalinosi ir „Žalgirio“ treneris A.Trinchieri.

„Esu šokiruotas praėjusios nakties naujienų. D.Milojevičius buvo nuostabus žmogus, kurį labai gerai pažinojau. Jis paliko mus būdamas vos 46-erių. Siunčiu palaikymą jo šeimai, tai didžiulė netektis krepšiniui ir visiems, kurie šį žmogų pažinojo. Nėra sąžininga dėl to, kas atsitiko“, – graudinosi „Žalgirio“ treneris.

„Raptors“ komandos treneris Darko Rajakovičius po praėjusią naktį vykusių rungtynių atskleidė, kad pirmąjį akistatos tarp „Raptors“ ir „Heat“ komandų derinį jis skyrė Anapilin iškeliavusio stratego atminimui (šį derinį jis buvo nusižiūrėjęs iš D.Milojevičiaus).

Praėjusią naktį turėjusios vykti NBA rungtynės tarp „Golden State Warriors“ ir „Utah Jazz“ komandų buvo atšauktos. To priežastimi taip pat tapo ši siaubinga netektis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.