EUROLYGA 2023

Dėl santykių su nepilnamete kaltinta NBA žvaigždė išvengė nemalonumų – tyrėjai pritrūko įrodymų

Lapkričio pabaigoje NBA bendruomenę sudrebino skandalas. Vienas iš perspektyviausių NBA krepšininkų, 21-erių australas Joshas Giddey buvo apkaltintas santykiais su nepilnamete. Pusnuogių „Oklahoma City Thunder“ krepšininko ir 15-metės merginos nuotraukos buvo išplatintos internete.

J.Giddey buvo kaltinimas dėl galimų santykių su nepilnamete.<br>Socialinio tinklo „X“ ir Reuters/Scanpix nuotr. koliažas.
J.Giddey buvo kaltinimas dėl galimų santykių su nepilnamete.<br>Socialinio tinklo „X“ ir Reuters/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2024, 9:03 AM, atnaujinta Jan 18, 2024, 9:05 AM

„Snapchat“ programėlės prierašas vienoje iš nuotraukų skelbė apie galimai jau įvykusį lytinį aktą. Tuo metu kitame pasirodžiusiame vaizdo įraše „Thunder“ žaidėjas 15-metę vadino savo mergina.

Oklahomos valstijoje, kurioje rungtyniauja krepšininkas, sutartiems lytiniams santykiams galiojanti riba yra 16 metų.

Visgi, panašu, kad perspektyvusis krepšininkas iš balos išlips sausas.

Nors tyrimas dėl pastarojo įvykio buvo pradėtas, tačiau dabar pranešama, kad jis yra nutraukiamas. 15-metė mergina ir jos šeima atsisakė bendradarbiauti su teisėsauga ir tai apsunkino tyrimą, kuris buvo nutrauktas dėl įrodymų stokos.

Kaip ir tikėtasi, merginos atsisakymas bendradarbiauti su policija atvėrė daugybę teorijų. Viena jų, kad greičiausiai ji susitarė su J.Giddey ir „Thunder“ ekipa dėl galimybės už tam tikrą finansinę sumą neduoti parodymų.

Net ir tyrimo metu australas toliau rungtyniavo „Thunder“ gretose, o šiame sezone jis vidutiniškai per rungtynes įmeta po 11,8 taško, atkovoja po 6,1 kamuolio ir atlieka po 4,6 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.