EUROLYGA 2023

Komandos papildymą artimiausiu metu žadantis V. Šeškus: „Labai nemaloni situacija“

Jonavos „CBet“ krepšininkai šeštadienį patyrė jau 9-ąjį pralaimėjimą paeiliui, o komandos vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus ir vėl skundėsi mažu žaidėju kiekiu.

 Virginijus Šeškus<br>Betsafe-LKL nuotr.
 Virginijus Šeškus<br>Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2024, 10:49 PM, atnaujinta Feb 4, 2024, 11:12 AM

Jonaviečiai 87:96 namuose nusileido Mažeikių „M Basket“ ekipai.

Po pralaimėjimo V.Šeškus vėl bedė pirštu į faktą, jog „CBet“ žaidė šešiese.

„Kiekvienas pralaimėjimas yra blogai. Mes paslapčia tikime, kad galime ištraukti šešiese, bet panašu, kad negalime. Gaila, kad pridarėme kvailų klaidų, bet, manau, tos klaidos atsirado iš nuovargio. Neturime vidurio puolėjo, tad tie deriniai tampa stringantys, niekas nežino savo pozicijų. Labai sunku taip žaisti. Kažką susitarėme, bet koncentracijos nėra. Varžovai pajautė ir pradėjo bėgti, laužti per greitą puolimą“, – kalbėjo Jonavos komandos treneris.

– Greitu metu galime tikėtis naujienų dėl naujokų komandoje?

– Manau, kad tos naujienos turi būti. Mes tikrai stengsimės, kad tai padarytume. Be abejo ir nuo finansų viskas priklauso. Dabar galėtume pasiimti vieną vidurio puolėją, su kitu pirkiniu palaukti, paieškoti geresnio žaidėjo. Na, žiūrėsime... Naktimis keliamės, labai nemaloni situacija. Visiems žurnalistams sakau, kad yra taip atsitikę ir vis dar kažkas ant viršaus būna. Labai sunki situacija.

– Turite omenyje, kad brangesni klubai perima žaidėjų kontraktus?

– Ne, kalbu apie žurnalistus. Mes jau kažkiek apsivalome, pokšt, vėl koks interviu atsitinka. Dabar visi yra labai jautrūs ir dėl to labai sunku dirbti. Man irgi sunku, žaidžiu su šešiais žaidėjais, noriu iš jų kažko reikalauti. Atrodo, užsikabini, nervuojiesi, bet pasižiūri, jog veltui. Tie žmonės ir taip atiduoda viską, ką gali.

– Į komandą kvietėte Aurimą Majauską. Nebus jo komandoje?

– Mes A.Majauską labai kvietėme, dėjome visas pastangas. Nesuprantu aš to žmogaus, kodėl jis neatvažiavo pas mane. Jis čia buvo, norėjome, kad jis net žaistų šiandien. Manau ir finansiškai ten viskas tvarkoje buvo, kažkaip labai keistai.

– Daugiau žaidėjų iš „Gargždų“ nebandysite?

– Gal ir bandysime. Parodys laikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.