EUROLYGA 2023

J. Valančiūnas užstojo neįvertintą D. Sabonį, tačiau pripažino: „Negalime atsukti laiko atgal“

„New Orleans Pelicans“ vidurio puolėjas 31-erių 213 cm ūgio Jonas Valančiūnas įsitikinęs, kad dar vienas NBA kovojantis lietuvis Domantas Sabonis šiemet nusipelnė žaisti „Visų žvaigždžių“ mače. Vienas geriausių „Sacramento Kings“ ekipos žaidėjų D.Sabonis buvo laikytas aiškiu pretendentu į šių metų „Visų žvaigždžių“ savaitgalio dalyvių.

D. Sabonis ir J.Valančiūnas<br>R. Danisevičaus nuotr.
D. Sabonis ir J.Valančiūnas<br>R. Danisevičaus nuotr.
D. Sabonis ir J.Valančiūnas<br>G.Šiupario nuotr.
D. Sabonis ir J.Valančiūnas<br>G.Šiupario nuotr.
D. Sabonis ir J.Valančiūnas<br>G.Šiupario nuotr.
D. Sabonis ir J.Valančiūnas<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 13, 2024, 7:08 PM, atnaujinta Feb 13, 2024, 7:20 PM

„Jis labai talentingas. Jis labai geras žaidėjas. Manau, kad jis nusipelnė būti „Visų žvaigždžių žaidėju. Bet yra kaip yra. Mes negalime atsukti laiko atgal“, – portalui eurohoops sakė J.Valančiūnas.

D.Sabonis ir J.Valančiūnas gali dar kartą suvienyti jėgas Lietuvos rinktinės sudėtyje šiemet kovojant Puerto Rike olimpinių žaidynių atrankos varžybose. J.Valančiūnas pažadėjo prisidėti prie rinktinės, jei bus sveikas.

„Jei viskas vyks pagal planą ir būsiu aš būsiu sveikas, žaisiu olimpinėje atrankoje“, – tikino J.Valančiūnas.

J.Valančiūnas su Lietuvos komanda dalyvavo visuose didžiuosiuose vasaros planetos ir žemyno turnyruose bei du kartus su rinktine kovojo olimpinėse žaidynėse.

Laimėti atrankoje kelialapį ir varžytis 2024 metų Paryžiaus žaidynėse 31-erių NBA žaidėjui būtų dar vienos svajonės išsipildymas.

„Olimpinės žaidynės yra didžiausias sporto renginys pasaulyje, – kalbėjo portalui J.Valančiūnas. – Man didelė garbė žaisti savo šalies rinktinėje.

Man daug ką reiškia būti olimpinėse žaidynėse. Galvoju, kad bet kuriam sportininkui, nesvarbu, ar jis žaidžia krepšinį, ar atstovauja kitai sporto šakai, būti olimpiadoje yra didžiausias pasiekimas.“

Kad J.Valančiūnas ir Lietuva atsidurtų olimpiados krepšinio turnyre, šios šalies ekipa turi laimėti vasarą olimpinį atrankos turnyrą, kuris vyks Puerto Rike.

„Visų pirma reikia suburti į vieną visus reikiamus vaikinus, – sakė J.Valančiūnas. – Tikiuosi, kad kiekvienas žaidėjas, kuris turėtų žaisti Lietuvos rinktinėje, žais ir tikiuosi, kad iškovosime kelialapį į olimpiadą.“ ​

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.