EUROLYGA 2023

„Neptūnas“ sudarė ilgalaikę sutartį su perspektyviu klaipėdiečiu

Klaipėdos „Neptūnas“ susiejo ateitį su vienu perspektyviausių savo kartos krepšininkų Kristupu Leščiausku.

Kristupas Leiščiauskas<br>L.
Kristupas Leiščiauskas<br>L.
Daugiau nuotraukų (1)

bcneptunas.lt

2024-02-29 13:40

18-metis gynėjas su uostamiesčio klubu sudarė naują ilgalaikę ketverių metų sutartį.

Keliose pozicijose galintis rungtyniauti klaipėdietis dar praėjusiame sezone debiutavo Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), kur vilkėdamas Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ marškinėlius pelnė po 4 taškus, atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir fiksavo 3,5 naudingumo balų vidurkį per rungtynes.

2023–2024 m. sezone dauguma K. Leščiausko statistikos vidurkių išaugo daugiau nei dvigubai.

„Vienas iš klubo tikslų yra išlaikyti kuo daugiau talentingų ir Klaipėdoje užaugusių krepšininkų būtent mūsų gretose. Kristupas yra vienas iš jų, kuris pastaruoju metu rodo didžiulį norą tobulėti, o tai atsispindi ir jo darbu treniruotėse, rungtynėse. Tai ir buvo priežastis, kodėl nusprendėme sudaryti ilgalaikę sutartį su juo, nes matome dideles ateities perspektyvas. Viskas tik nuo jo priklausys, kaip greitai jis įsitvirtins „Neptūno“ komandoje“, – sakė klubo direktorius Martynas Mažeika.

K. Leščiauskas spėjo debiutuoti ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse vilkėdamas uostamiesčio klubo marškinėlius, o pirmuosius savo taškus gynėjas pelnė prieš jau nebe egzistuojančią Gargždų „Gargždai“ ekipą.

„Džiaugiuosi pasirašęs sutartį su „Neptūnu“. Nuo mažens eidavau į šio klubo rungtynes ir svajodavau atstovauti savo gimtajam miestui vilkėdamas pagrindinės komandos marškinėlius. Klubo pasitikėjimas manimi suteikia dar daugiau motyvacijos dirbti ir tobulėti krepšinio aikštelėje“, – džiugesio neslėpė Kristupas Leščiauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.