EUROLYGA 2023

„Real“ meta tinklus ant „Maccabi“ palikti norinčio L. Browno

Eurolygos čempionų titulą ginantis ir šiuo metu vienvaldis turnyro lyderis Madrido „Real“ klubas jau dairosi į kitą sezoną.

L.Brownas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
L.Brownas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2024, 11:29 AM

Ispanijos krepšinio vicečempionai rimtai svarsto galimybę į savo gretas pasikviesti vieną iš Tel Avivo „Maccabi“ komandos lyderių Lorenzo Browną.

Ispanijos naujienų portalas encestando.es praneša, kad 33-ejų gynėjas šią vasarą gali palikti Izraelio ekipą dėl finansinių klubo problemų. Primename, kad „Maccabi“ nuostoliai, jog jie negali žaisti savų sirgalių akivaizdoje, vertinami maždaug 4 milijonų eurų suma.

Ispanų šaltiniai prideda, kad norą palikti „Maccabi“ yra išreiškęs ir pats krepšininkas. Tiesa, jį su Izraelio klubu vis dar sieja dviejų artėjančių metų sutartis.

Ant Izraelį palikti galinčio gynėjo tinklus jau pasiruošusi užmesti Madrido „Real“ komanda, kuri artėjančiame sezone gali neišvengti ir daugiau permainų.

Kiek anskčiau buvo pranešta, kad „Real“ veikiausiai paliks komandos puolėjas Mario Hezonja, kuris kol kas atmeta visus Madrido klubo pasiūlymus pratęsti sutartį.

L.Brownas šiame Eurolygos sezone vidutiniškai per dvikovą įmeta po 13 taškų, atlieka po 6,3 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 12,3 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.