EUROLYGA 2023

„Bayern“ strategas P. Laso – apie rungtynių svarbą ir dominuojantį K. Evansą

Vis dar į Eurolygos įkrintamąsias pretenduojančio Kauno „Žalgirio“ penktadienį Vokietijoje laukia gyvybiškai svarbus mūšis prieš Pablo Laso kariauną.

Pablo Laso
Pablo Laso
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-15 11:53, atnaujinta 2024-03-15 11:59

Abu klubai prieš mėnesį tapo nacionalinių taurių čempionais, tačiau po rinktinių lango prarado tempą Eurolygoje.

„Žalgiris“ patyrė du skaudžius pralaimėjimus prieš Pirėjo „Olympiakos“ ir Tel Avivo „Maccabi“. Tuo tarpu Miuncheno „Bayern“ laimėjo susitikimą su Belgrado „Crvena zvezda“, bet skaudžiai nusileido Stambulo „Anadolu Efes“ ekipai.

Šiuo metu „Bayern“ viena pergale lenkia „Žalgirį“.

„Pozityvumo duoda tai, kad turėjome laiko atsistatymui ir treniruotėms. Iki penktadienio rungtynių norime atgauti jausmą, kurį turėjome iki rinktinių lango“, – sakė P.Laso.

Daugiau kaip dešimtmetį prie Madrido „Real“ vairo stovėjęs strategas negailėjo gražių žodžių „Žalgirio“ lyderiui Keenanui Evansui, kurio pergalingas metimas uždarė pirmąjį šių ekipų susitikimą.

„Kauno „Žalgiris“ turi dominuojantį žaidėją K.Evansą. Kevarriusas Hayesas ir Rolandas Šmitas prisideda prie aukštaūgių rotacijos, o Lukas Lekavičius ir Edgaras Ulanovas puikiai atakuoja po krepšiu. Mano nuomone, „Žalgiris“ turi visapusiškai gerą komandą, kuri sezoną pradėjo prastai, bet po Andrea Trinchieri atvykimo komanda atsigauna“, – teigė strategas.

„Tai bus labai svarbios rungtynės abiem klubams. Nesu tikras, ar mums tai žūtbūtinė akistata, bet net neabejoju, kad labai svarbus mačas“, – teigė „Bayern“ strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.