EUROLYGA 2023

1999-ųjų triumfą prisiminęs J. Kazlauskas atskleidė, kaip „Žalgiris“ šventė auksinę pergalę Eurolygoje

Dvigubą Eurolygos savaitę Kauno „Žalgirio“ ekipa pradėjo užtikrinta pergale prieš Bolonijos „Virtus“ krepšininkus, o „Žalgirio“ arenoje vėl tvyrojo fantastiška atmosfera.

J.Kazlauskas.<br>T.Bauro nuotr.
J.Kazlauskas.<br>T.Bauro nuotr.
J.Kazlauskas.<br>M.Kulbio nuotr.
J.Kazlauskas.<br>M.Kulbio nuotr.
J.Kazlauskas.<br>T.Bauro nuotr.
J.Kazlauskas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

zalgiris.lt

2024-03-20 16:13, atnaujinta 2024-03-20 16:16

Visas arenoje vykusias įdomybes tradiciškai fiksavo „Žalgiris Backstage“ komanda su laidos vedėja Egle Jurgaityte priešakyje.

„Žalgiris TV“ laidų vedėja iš pradžių bendravo su arenoje susirinkusiais komandos gerbėjais, kurių klausė, ką jie prisimena iš žalgiriečių triumfo Eurolygoje prieš 25-erius metus.

Tos istorinės pergalės prisiminimais dalijosi ir tuometinio „Žalgirio“ vyr. treneris Jonas Kazlauskas.

„Esu ramus, bet labai didelis sirgalius. Žinote, 1998–1999 metai buvo fantastiniai. Tie įspūdžiai negali išdilti ir iki dabar. Labiausiai jaudina tos minios žmonių, kurios pasitiko iš Karmėlavos važiuojant į Kauną. To neįmanoma pamiršti“, – teigė J.Kazlauskas.

„Linksmai, – paklaustas, kaip prieš 25-erius metus buvo atšvęstas iškovotas Eurolygos titulas, šypsodamasis atsakė J.Kazlauskas. – Nepamenu (kiek dienų truko šventė), bet linksmai ir ilgai.“

„Žalgirio“ arenoje netrūko ir sirgalių, kurie pasipuošė naująja „Timeless: Žalgiris x OG“ kolekcijos atributika. Su ja arenoje pasirodė ir žinomi Lietuvos pramogų ir verslo pasaulio veidai.

„Jaučiasi senų laikų NBA motyvai, prie kurių matyti „Žalgirį“ ir Eurolygą, yra labai smagu“, – teigė tinklaraštininkas Benas Lastauskas.

Per rungtynes taip pat buvo apdovanotas ir „Žalgirio“ rėmėjų organizuoto konkurso laimėtojas, kuriam atiteko kelionė į Monaką kartu su komanda.

„Esu labai laimingas dėl tokios galimybės pakeliauti su mylimiausia krepšinio komanda. Tikrai nesitikėjau tapti šio žaidimo nugalėtoju – nesu tas laimės kūdikis, kuris kažką laimi. Su „Žalgiriu“ keliauti dar neteko, tad tikiuosi tik gerų emocijų, gerų prisiminimų ir pergalės“, – sakė konkurso laimėtojas Mindaugas.

„Žalgiris Backstage“ laidoje dar bus galima išvysti akimirkas iš 1999 m. Eurolygos čempionų pagerbimo ir žalgiriečių emocijas po pergalės prieš Bolonijos „Virtus“ komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.