EUROLYGA 2023

Ž. Obradovičiui pateiktas sutarties pratęsimo pasiūlymas

Pranešama, kad Belgrado „Partizan“ ruošiasi dviems metams pratęsti sutartį su ekipos vyriausiuoju treneriu Željko Obradovičiumi. Jei serbas sutiks, „Partizan“ jis treniruos iki 2025–2026 metų sezono pabaigos.

 Ž.Obradovičius<br>R. Vilkelio nuotr.
 Ž.Obradovičius<br>R. Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2024, 4:01 PM

„Mozzart Sports“ praneša, kad Belgrado ekipa Ž.Obradovičiui pasiūlė dviejų metų kontraktą. Pranešime taip pat pažymėta, kad pats treneris apie sutartį šiuo metu negalvoja ir yra visiškai susifokusavęs į šio Eurolygos sezono pabaigą.

Duodamas interviu Serbijos laikraščiui „Partizan“ klubo prezidentas Ostoja Mijailovičius patvirtino, kad siekia Ž.Obradovičių išlaikyti Belgrado klube.

„Esame pasiruošę tęsti bendradarbiavimą su Željko. Sutarties derinimas dabar yra paskutinėje stadijoje, ji bus pasirašyta, kai tik abi šalys susitars dėl dar kelių detalių“, – interviu teigė O.Mijailovičius.

Ž.Obradovičius į „Partizan“ sugrįžo 2021-siais ir šiuo metu, kaip ir Kauno „Žalgiris“, kovoja dėl vietos įkrintamosiose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.