EUROLYGA 2023

„Crvena zvezda“ prezidentas suokė, jog Serbija yra nusipelniusi dviejų komandų Eurolygoje

Belgrado „Crvena zvezda“ klubo prezidentas Nebojsa Čovičius įsitikinęs, jog tiek jo komanda, tiek Belgrado „Partizan“ yra nusipelniusios nuolatinės vietos Eurolygoje.

 Nebojsa Čovičius<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 Nebojsa Čovičius<br> SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2024, 11:48 AM

N.Čovičius apsilankė Serbijos televizijos laidoje „INDIREKTNO“, kurioje pareiškė neturintis nusistatymo prieš amžinus varžovus ir teigė norintis išvysti „Partizan“ Eurolygos įkrintamosiose varžybose.

„Aš iš tiesų noriu, kad „Partizan“ patektų į pirmąjį dešimtuką. Suprantu, jog manote, kad aš nekenčiu „Partizan“. Neturiu neapykantos „Partizan“ komandai, ten praleidau aštuonerius metus.

Šiuo metu esu „Crvena zvezda“ prezidentas ir darau viską, ką galiu. Jūs žinote, kas kuria šią neapykantą.

Dirbame su savo gerbėjais, kad sumažintume įžeidimus vieni kitiems. „Partizan“ valdžioje esantys žmonės turėtų kai kuriuos dalykus daryti kitaip. Svarbu rasti bendrą kalbą ir imtis tų pačių veiksmų“, – teigė „Crvena zvezda“ prezidentas.

Belgrado komandos vadovas taip pareiškė, jog abi Serbijos komandos turėtų nuolatos žaisti Eurolygoje.

„Negerai, kai tavo varžovas iš to paties miesto skundžiasi tavimi ir dėl to Facundo Campazzo negali žaisti du mėnesius. Konkurencija neturėtų pasiekti tokio patologinio lygio, kad ji paveiktų rezultatus. Sportas turi suartinti žmones, o ne atskirti.

Aš tikrai kovoju. Jūs negalite matyti, kad viešai sakau vieną, o darau kitą. Kovoju už tai, kad Eurolygoje turėtume abi komandas. Visi sako, kad esame „nešvarūs“ Balkanai.

Graikija ir Turkija turi po du atstovus... Kas vyksta ten žaidžiamose rungtynėse? Jie pasiekė taiką. Tokios yra taisyklės.

Stengiamės turėti du atstovus Eurolygoje, nes ir „Raudonoji žvaigždė“, ir „Partizan“ to nusipelnė“, – kalbėjo N.Čovičius.

Nors prezidentas ir gražiai kalbėjo, ketvirtadienį jo ekipa Stambule beviltiškai nusileido "Anadolu Efes" 55:100 ir užtvėrė kelią "Partizan" pakovoti dėl dešimtosios vietos Eurolygoje.

Jau tą pačią dieną "Crvena zvezda" buvo apkaltinta specialiai nusileidusi turkams, kad tik "Partizan" prarastų visus šansus Eurolygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.