EUROLYGA 2023

Apie atkrintamąsias kalbėjęs Š. Jasikevičius: „Žaisime prieš vieną geriausių Eurolygos komandų“

Šarūno Jasikevičiaus diriguojama Stambulo „Fenerbahce“ Eurolygos reguliarųjį sezoną baigė pralaimėjimu Pirėjo „Olympiakos“ ekipai.

 Š.Jasikevičius<br>R. Vilkelio nuotr.
 Š.Jasikevičius<br>R. Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2024, 10:09 AM

Penktadienio vakarą „Fenerbahce“ išvykoje po pratęsimo 81:84 nusileido vietos „Olympiakos“ ir reguliarųjį sezoną baigė šeštoje pozicijoje.

Po šios nesėkmės Š.Jasikevičiaus auklėtiniai ketvirtfinalyje susigrums su Donato Motiejūno atstovaujama „Monaco“ ekipa, kuri finišo trečia.

Po rungtynių 48-erių strategas džiaugėsi kova ir galutinės pozicijos nesureikšmino.

„Neįtikėtinos rungtynės prieš pat atkrintamąsias. Kalbant tiek apie atmosferą, tiek apie rungtynių intensyvumą. Buvo momentų, kai kontroliavome rungtynes, bet žaidėme prieš labai gerą varžovą. Skaudu, kad nuo visiškos rungtynių kontrolės mus skyrė vienas sėkmingas epizodas gynyboje. Manau, kad mums tokių rungtynių ir reikia prieš atkrintamąsias“.

Š.Jasikevičius gyrė ir laukiančius atkrintamųjų varžovus „Monaco“.

„Čia bus svarbu ne individualūs žaidėjų pasirodymai, bet kaip jie jausis tuo metu. Šiandien žaidėme geriau. Turėjome labai prastą savaitę, bet šiandien buvome geri. Finišavome šeštoje pozicijoje ir turime ruoštis atkrintamosioms. „Monaco“ yra viena geriausių Eurolygos komandų“, – pabrėžė Š.Jasikevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.