EUROLYGA 2023

Didžiausią šio sezono pralaimėjimų seriją išgyvenantis Šaras: „Turime tai ištaisyti labai greitai“

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama Stambulo „Fenerbache“ (21/5) patyrė ketvirtąjį pralaimėjimą paeiliui prie Turkijos grandų klubo vairo, o po paskutinės nesėkmės vietinėse pirmenybėse Šaras pasiuntė aiškią žinutę savo auklėtiniams.

 Šarūnas Jasikevičius<br>R. Vilkelio nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>R. Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-16 11:09, atnaujinta 2024-04-16 11:19

Pirmadienio vakarą „Fenerbache“ išvykoje 91:95 krito prieš Ankaros „Turk Telekom“ (12/15) klubą, kuris šiuo metu Turkijos pirmenybėse žygiuoja vos devintoje vietoje.

Įskaitant pastarąsias Eurolygos kovas – tai buvo ketvirtasis Šaro ir „Fenerbache“ pralaimėjimas paeiliui. Prieš tai „Fenerbache“ po kartą vietinėse pirmenybėse ir Eurolygoje krito prieš kitą Stambulo klubą „Anadolu Efes“ (80:90, 80:82) ir itin svarbioje kovoje dėl aukštesnės pozicijos Eurolygos turnyrinėje lentelėje „Fenerbache“ Pirėjuje paleido pergalę prieš „Olympiakos“ (81:84).

Tai yra jau antras kartas, kai „Fenerbache“ šiemet patiria tokią ilgą pralaimėjimų seriją. Prieš tai Turkijos grandų klubas tokį pergalių badą išgyveno gruodžio mėnesį, kuomet po dukart pralaimėjo vietinėse pirmenybėse (64:68 prieš „Bešiktaš“, 80:81 prieš „Anadolu Efes“) ir Eurolygoje (79:80 prieš „Baskonia“ ir 81:89 prieš „Barcelona“).

Keturi iš eilės pralaimėjimai per abu turnyrus yra didžiausia Turkijos klubo nesėkmių serija šį sezoną.

Po mačo prieš Ankaros klubą Šaras buvo nepatenkintas auklėtinių pasirodymu ir teigė, kad problemas reikės išspręsti labai greitai.

„Mūsų pasirodymas buvo labai nuviliantis. Mes nebuvome pasiruošę šiam susitikimui, ypač gynyboje, kur mes buvome labai, labai blogi. Mes savo varžovams nieko neapsunkinome ir galiausiai jie pelnė 95 taškus. Mes, kaip komanda, esamuoju laiku nerodome kietumo. Mes atliekame labai daug psichologinių klaidų, kurias mes turime ištaisyti labai greitai“, – po ketvirtojo iš eilės pralaimėjimo kalbėjo Šaras.

Šiuo metu „Fenerbache“ Turkijos pirmenybėse rikiuojasi antroje vietoje ir į priekį užleidžia amžinus varžovus „Anadolu Efes“ (24/3), o Eurolygoje Šaras ir jo auklėtiniai susitiks su Donatu Motiejūnu ir „Monaco“, kur turkų ir prancūzų serija prasidės balandžio 23 d. Monake.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.