EUROLYGA 2023

„Fenerbahce“ žaidėjų vandeniu išmaudytas Šaras prasitarė apie būsimą pergalės vakarėlį: „Šitas skrydis namo bus tiesiog istorinis“

Šarūnas Jasikevičius ir Stambulo „Fenerbahce“ išplėšė kelialapį į šio sezono Eurolygos finalo ketvertą. Šaro kariauna penktame ir lemiamame ketvirtfinalio serijos mače po pratęsimo išvykoje palaužė „Monaco“ su Donatu Motiejūnu 80:79 ir džiaugėsi įspūdinga sėkme.

Šarūnas Jasikevičius išmaudytas vandeniu po pergalės prieš „Monaco“.<br> stop kadras
Šarūnas Jasikevičius išmaudytas vandeniu po pergalės prieš „Monaco“.<br> stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2024, 11:13 PM, atnaujinta May 8, 2024, 11:43 PM

Šaras, klubą perėmęs praėjusių metų gruodį, padėjo klubui prasimušti į finalo ketverto kovas – „Fenerbahce“ jose nežaidė nuo 2019 metų, kai ekipai vadovavo serbas Željko Obradovičius.

„Kaip jaučiuosi? Nuostabiai“, – iškart po mačo Eurolygos televizijai sakė Šaras, o jį tuo metu prie komentarų stendo vandeniu šlakstė ir maudė ekipos nariai. Bet lietuvis tik šypsojosi.

„Linkėjimai šeimai, labas Lukai“, – perdavė linkėjimus savo šeimai „Fenerbahce“ treneris.

Žurnalistės paklausus apie būsimas kovas Eurolygos finalo ketverte Berlyne gegužės 24–26 dienomis, Šaras kalbėjo aiškiai apie šios dienos vakarėlį, per kurį komanda švęs sėkmę ir patekimą į Eurolygos finalus.

„Kitas žingsnis Berlynas? Ne. Dabar yra tik toks klausimas – kaip nutupdyti lėktuvą Stambule. Šitas skrydis namo bus tiesiog istorinis. „Fenerbahce“ geltonoji šeima – ruoškitės Berlynui“, – kalbėjo Šaras.

Eurolygos finalo ketverto pusfinalyje „Fenerbahce“ kausis su Atėnų „Panathinaikos“, kurią treniruoja turkas Erginas Atamanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.