EUROLYGA 2023

Finiksą pradėjo drebinti permainos: po nesėkmingų atkrintamųjų „Suns“ išspyrė vyriausiąjį trenerį Jau dairosi naujų kandidatų

Krachą NBA atkrintamosiose patyrusi ir žvaigždėmis perpildytą „Phoenix Suns“ ekipa ryžosi permainoms ir atleido vyriausiąjį trenerį Franką Vogelį.

Frankas Vogelis <br> AP/Scanpix nuotr.
Frankas Vogelis <br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-05-09 23:32, atnaujinta 2024-05-09 23:37

Apie tai praneša ESPN žurnalistas Adrianas Wojnorowski.

Žurnalistas prideda, kad realiausias pretendentas darbui Finikse yra buvęs „Milwaukee Bucks“ į čempionų titulą 2021 m. atvedęs Mike'as Budenholzeris. Specialistas taip pat dukart (2015 ir 2019) yra pripažintas geriausiu NBA treneriu.

Šį sezoną „Suns“ reguliariajame sezone iškovojo 49 pergales ir patyrė 33 pralaimėjimus, kas lėmė, kad Arizonos valstijos klubas užėmė 6-ąją vietą reguliariajame sezone ir galiausiai pirmajame NBA atkrintamųjų etape susitiko su „Minnesote Timberwolves“ krepšininkais.

Tiesa, Kevino Duranto, Devino Bookerio ir Bradley Bealo trio nepasiteisino ir Finikso krepšininkai buvo „nušluoti“ iš atkrintamųjų, kuomet seriją prieš „Timberwolves“ ekipą pralaimėjo (0:4).

Prieš tai JAV žurnalistai skelbė, kad K.Durantas nebuvo patenkintas tuo, kaip jis buvo išnaudojamas aikštelėje, o galiausiai Lietuvos laiku vėlų ketvirtadienio vakarą krito F.Vogelio galva „Suns“ komandoje.

Be to, F.Vogelis Finikse neišdirbo nė metų. Jis buvo pasamdytas praėjusių metų birželio pradžioje.

A.Wojnarowski prideda, kad „Suns“ buvo trečia daugiausiai pinigų, įskaitant mokesčius, išleidžianti komanda NBA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.