EUROLYGA 2023

Paskandino, o dabar susidomėjo: N. Calathesas tapo „Monaco“ tarpsezonio taikiniu

Du lemiamus tritaškius penktajame Eurolygos ketvirtfinalio mače prieš Monako „Monaco“ pataikęs ir monegaskų klubą paskandinęs Nickas Calathesas atsidūrė Prancūzijos ekipos radare.

 Nickas Calathesas<br> SIPA/Scanpix
 Nickas Calathesas<br> SIPA/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2024, 7:31 PM

Apie tai praneša BasketNews.com žurnalistas Orazio Cauchi.

Žurnalistas skelbia, kad graikas, kurio sutartis su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Stambulo „Fenerbahce“ baigiasi po šio sezono, yra vienas iš pagrindinių Monako klubo taikinių šį tarpsezonį.

Šį sezoną Eurolygoje krepšininkas renka po 7,2 taško (53,7 proc. dvit., 36,1 proc. trit., 49,5 proc. baud.), atlieka po 5 rezultatyvius perdavimus, atkovoja po 4,1 kamuolio, 10,5 naudingumo balo ir yra vienas svarbiausių gynybinių ramsčių Stambulo „Fenerbahce“ komandoje.

Žurnalistas taip pat prideda, kad Elie Okobo, Jordanas Loydas ir Kemba Walkeris neturi sutarčių artėjančiam 2024–2025 m. sezonui, tad Monako klubas gali potencialiai imtis pertvarkos gynėjų grandyje.

Primename, kad „Fenerbahce“ penktajame ketvirtfinalio serijos mače po pratęsimo 80:79 įveikė „Monaco“, o lemiamu metu du tritaškius pataikė būtent N.Calathesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.