EUROLYGA 2023

Kandidatai į LTOK prezidento postą skirtingai mato galimybę dirbti kartu

„Svarbiausia – sporto gerovė“, - ne kartą yra pasakę kandidatai į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidento postą. Ir Daina Gudzinevičiūtė, ir Virgilijus Alekna deklaruoja, kad sieks sporto bendruomenės vienybės, tačiau į klausimą, ar vardan jos susivienytų patys, atsakė skirtingai.

D. Gudzinevičiūtė leido suprasti, kad jau suformuotame jos pagalbininkų būryje vietos varžovui vargu ar atsiras.<br>J. Stacevičius
D. Gudzinevičiūtė leido suprasti, kad jau suformuotame jos pagalbininkų būryje vietos varžovui vargu ar atsiras.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2012, 2:19 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:39 AM

Artėjant seimo rinkimams į savo būstine partija „Taip“ sukvietė sporto organizacijų atstovus. Renginyje dalyvavę D. Gudzinevičiūtė ir V. Alekna turėjo progą pristatyti rinkiminę programą ir viziją, tačiau apsiėjo bendromis frazėmis ir nepanoro pasisakyti plačiau.

Kalbėdami apie savo planus kandidatai deklaravo sieksiantys sporto atstovų vienybės ir bendradarbiavimo. Tačiau į klausimą ar siekdami suvienyti susiskaldžiusią sporto bendruomenę jie galėtų dirbti drauge atsakė skirtingai.

„Nesvarbu kaip pakryptų rinkimai, aš matau Dainą savo komandoje“, - kalbėjo V. Alekna. Tiesa, nežinia ar toks atsakymas nėra reklaminis triukas.

Tuo tarpu D. Gudzinevičiūtė leido suprasti, kad yra nusiteikusi ryžtingai ir savo sprendimo dėl komandos nekeis.

„Negaliu dabar taip atsakyti, bet kol kas tokių pamąstymų nėra. Mūsų komanda jau suformuota“, - sakė D. Gudzinevičiūtė.

LTOK prezidento rinkimai vyks spalio 12 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.