EUROLYGA 2023

Kandidatų į LTOK prezidento postą akistata - tiesioginėje laidoje

Šiemet karjerą baigęs disko metikas Virgilijus Alekna ir šaulė Daina Gudzinevičiūtė siekia Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) vadovo kėdės. Joje nuo spalio 12 dienos save jau regintis V. Alekna antradienį atskleidė, kad kaip vieną iš savo komandos narių jis mato ir dabartinę konkurentę.

Žurnalisto Edmundo Jakilaičio pokalbis su abiem kandidatais į LTOK postą V.Alekna ir D.Gudzinavičiūte jau šiandien 17 val. 20 min. ir 21 val. 55 min.<br>R. Neverbickas
Žurnalisto Edmundo Jakilaičio pokalbis su abiem kandidatais į LTOK postą V.Alekna ir D.Gudzinavičiūte jau šiandien 17 val. 20 min. ir 21 val. 55 min.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2012, 6:18 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:27 AM

Iki šiol interneto konferencijose ir televizijos laidose atskirai dalyvavę kandidatai viešai vienas kito kol kas nekritikuoja, aštrių žodžių negali tik buvusiems LTOK vadovams. O kaip jie elgsis stoję vienas prieš kitą tiesioginėje laidoje?

Žurnalisto Edmundo Jakilaičio pokalbis su abiem kandidatais į LTOK postą V. Alekna ir D.Gudzinavičiūte jau šiandien 17 val. 20 min. ir 21 val. 55 min. laidoje “Lietuva tiesiogiai” per “Lietuvos ryto” televiziją.

Klausimus laidos dalyviams taip pat gali siūlyti ir “Lietuvos ryto” televizijos skilties socialiniame tinkle “Facebook” lankytojai, užrašę savo juos po paskelbta žinute.

Išrinkęs vieną įdomiausią žiūrovo klausimą E.Jakilaitis jį užduos svečiams. Geriausių ir laidos eteryje nuskambėjusių klausimų autoriai bus apdovanoti įdomiomis knygomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: rugsėjį startuos dronų valdymo kursai