EUROLYGA 2023

Į Lietuvos moterų rankinio rinktinę pakviesta 17 žaidėjų

Lietuvos moterų rankinio rinktinės vyriausiasis treneris Andrejus Perovas rengtis 2013 metų pasaulio čempionato atrankos varžybų trečiosios grupės rungtynėms su Lenkijos, Baltarusijos ir Italijos komandomis pakvietė 17 žaidėjų, tarp kurių - tik viena „legionierė“.

Planetos pirmenybės vyks 2013 metų gruodžio 7-22 dienomis Serbijoje.<br>123rf.com
Planetos pirmenybės vyks 2013 metų gruodžio 7-22 dienomis Serbijoje.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2012-11-14 16:52, atnaujinta 2018-03-15 10:58

Į rinktinę iš užsienyje rungtyniaujančių lietuvių atvyks tik Laima Bernatavičiūtė. Ji žaidžia Norvegijoje. Dėl traumų rinktinei negalės padėti Birutė Štelbrink (Stellbrink), Rūta Latakaitė ir Živilė Jurgutytė.

Lietuvos nacionalinė komanda į treniruočių stovyklą susirinks šį sekmadienį Vilniuje. Lietuvės lapkričio 21 dieną Elblionge žais su grupės lyderėmis Lenkijos rankininkėmis. Lapkričio 24 dieną lietuvės su lenkėmis susitiks Panevėžyje, „Cido“ arenoje. Lapkričio 28 dieną Kauno sporto halėje Lietuvos rinktinė žais su Baltarusijos ekipa, o gruodžio 1 dieną Roverete paskutinėse atrankos varžybų rungtynėse jėgas išmėgins su italėmis.

Komandoms sužaidus po dvejas rungtynes, lenkės turi keturis, baltarusės ir italės - po du taškus, o lietuvės taškų nepelnė.

Pasaulio čempionato pirmajame atrankos varžybų etape dalyvauja 15 rinktinių, suskirstytų į keturias grupes. Į atkrintamąsias varžybas pateks tik grupių nugalėtojos.

Planetos pirmenybės vyks 2013 metų gruodžio 7-22 dienomis Serbijoje.

Lietuvos rinktinės sudėtis:

Roberta Sadauskaitė, Diana Šatkauskaitė, Jurgita Daugėlaitė (visos trys - Kauno rajono „Garliava-SM-Cascada“), Gabija Vidūnaitė, Indrė Mockevičiūtė, Audinga Kniubaitė, Vita Urbonaitė, Neringa Palionytė (visos penkios - Kauno „Acme-Žalgiris“), Erika Verbovik, Gintarė Anužytė, Šarūnė Pašakarnytė, Greta Kavaliauskaitė, Žydrūnė Skendelytė (visos penkios - Vilniaus „Eastcon AG - Vilniaus kolegija“), Gintarė Butkevičiūtė, Simona Kazlauskaitė (abi - Panevėžio KKSC), Sonata Vijūnaitė (be klubo), Laima Bernatavičiūtė („Volda Handball“, Norvegija).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.