EUROLYGA 2023

Pasaulio čempionate kovosiantis emigrantas N. Lisauskas grįžo kautis už Lietuvą

Jau balandžio 13-14 dienomis Vilniaus „Siemens“ areną sudrebins pasaulio kiokušin karatė čempionatas. Tam, kad galėtų kautis už Lietuvos kiokušin karatė rinktinę ir savo šalį į gimtinę sugrįžo daugiau nei prieš dvejus metus į Norvegiją emigravęs perspektyvus kovotojas Norbertas Lisauskas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2013, 1:27 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:52 PM

Sek sporto naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

„Grįžau kautis už Lietuvą! Nebuvo net minties, kad pasaulio čempionate galėčiau atstovauti kitai šaliai. Pabandysiu varžovams parodyti lietuvišką dvasią ir tikiuosi, kad savos sienos padės dar labiau atsiskleisti mūsų rinktinės kovotojų stiprybei ir energijai“, – prisipažįsta kiokušin karatė meistras, svorio kategorijoje iki 80 kg., N. Lisauskas.

Ne viename kiokušin karatė čempionate Norvegijoje dalyvavęs N. Lisauskas įsitikinęs – gimtinėje kovos meno meistrai ir treneriai yra nepalyginamai stipresni: „Norvegijos kiokušin karatė lygis toli gražu neprilygsta Lietuvai“.

Pasiruošimą pasaulio čempionatui savarankiškai Norvegijoje pradėjęs sportininkas, toliau kovos techniką ir taktiką padedamas trenerio gludina gimtinėje. Nuo septynerių metų kiokušin karatė atradęs N. Lisauskas įsitikinęs, jog tai ne tik sportas ar kovos menas, tai – gyvenimo būdas ir filosofinis kelias.

„Kiokušin karatė suformavo visą mano požiūrį į gyvenimą. Būdamas mažas aš išbandžiau daugybę sporto šakų, tačiau kiokušin karatė man liko visam gyvenimui“, – tikina N. Lisauskas.

Žinomas kovotojas prisipažįsta – gimtinėje vyksiančiame pasaulio čempionate jis turės didelį artimų žmonių palaikymą ir tai jį dar labiau uždegs kovai: „Žinau, kad susirinks daug mano draugų, artimųjų ir šeimos narių. Pažiūrėti kaip kovoju iš Norvegijos atskris net mano būsima žmona.“

Pasaulio kiokušin karatė čempionatą transliuos „Lietuvos ryto“ televizija ir interneto portalas lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.