EUROLYGA 2023

Pasaulio čempionate kovosiantis A. Miseckas: „Atiduosiu visas jėgas dėl pergalės“

Dėl prieš pasaulio čempionatą patirtos traumos, fizinis sportininko pasirengimas buvo ribotas, todėl Andrius visą dėmesį skyrė technikos ir taktikos tobulinimui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-09 10:35, atnaujinta 2018-03-08 14:50

Dėl prieš pasaulio čempionatą patirtos traumos, fizinis sportininko pasirengimas buvo ribotas, todėl Andrius visą dėmesį skyrė technikos ir taktikos tobulinimui.

„Jeigu man pavyks varžovams primesti savo taisykles, tuomet turėsiu didelį pranašumą“, - savo kozirius atskleidžia dukart Europos lengvo svorio vicečempionas A. Miseckas.

Europos reitinge penktąją vietą užimantis Lietuvos kiokušin karatė rinktinės narys įsitikinęs – kovoti pasaulio čempionate yra didžiulė garbė.

„Ne kiekvienas karatė meistras turi galimybę dalyvauti tokio lygio varžybose. Teisė startuoti pasaulio čempionate – didžiulis įvertinimas!“ – tikina pirmąjį pasaulio čempionato krikštą prieš ketverius metus Sankt Peterburge patyręs A. Miseckas.

Kiokušin karatė kovotojas prisipažįsta – ant tatamio jis žengs vienu tikslu, tam, kad nugalėtų: „Padarysiu viską, ką galiu ir atiduosiu visas jėgas dėl pergalės!“

Pasaulio kiokušin karatė čempionatą transliuos „Lietuvos ryto“ televizija ir interneto portalas lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.