EUROLYGA 2023

J. Šuklinas vis dar treniruojasi senoje bazėje

2012 metų Londono olimpinių žaidynių vicečempionas, triskart Europos čempionas, pasaulio čempionatų prizininkas kanojininkas Jevgenijus Šuklinas net po jį išgarsinusių pergalių dažnai treniruojasi gimtajame Visagine.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-26 11:25, atnaujinta 2018-03-05 04:51

„Visada su malonumu grįžtu čia pasportuoti. Mūsų bazei jau 30 metų, tad kiek sportininkų iki manęs čia treniravosi. Mes net pajuokaujame, kad turbūt penkiasdešimt procentų to mūsų ežero sudaro irkluotojų prakaitas, nes čia labai stipriai dirbam“, – pasakojo kanojininkas J. Šuklinas.

Apšiurusioje irkluotojų bazėje prie Visagino ežero laikoma ir vardinė J. Šuklino kanoja. Sportininkas tvirtina, kad savame mieste jaučiasi geriausiai, nors irkluodamas vengia ežero pakrantės, kurią vasarą nugula tingūs poilsiautojai.

„Mes irgi čia, paplūdimy, sėdėdavome ir žiūrėdavome, kaip kanojininkai valtis irkluoja. Tada dar neskyrėme kanojos nuo baidarės. Užsimanėme ir mes su draugais išmėginti šį sportą. Pajutau greitį, valties slydimą, supratau, kad man tai labai patinka“, – apie kanojininko karjeros pradžią kalbėjo J.Šuklinas. Sportininkas iki tol užsiiminėjo boksu, kurio neapleidžia ir dabar.

O apie ką svajoja garsusis kanojininkas?

Visą pokalbį su J. Šuklinu žiūrėkite trečiadienį 21 val. 27 min. laidos „Reporteris“ skiltyje „Aktyvi Lietuva“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.