EUROLYGA 2023

Pirmąją atvirų durų dieną „Girstučio“ baseine - būriai norinčiųjų išmokti plaukti

Ketvirtadienis - pirma iš

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2013-08-08 18:15, atnaujinta 2018-03-02 01:41

Pasak Kauno plaukimo centro direktoriaus M. Špoko, centro tikslas - suteikti vaikams kokybiškas paslaugas ir patenkinti visus jų lūkesčius. Siekiama, jog Kauno plaukimo centras jaunam žmogui taptų kokybiško gyvenimo dalimi. Atvirų durų metu kauniečiams suteikiama gera proga susipažinti su plaukimo centro veikla, grupių formavimo, vaikų priėmimo bei reikiamų dokumentų pateikimo tvarka.

Plaukimo pamokos ir treniruotės moksleiviams „Girstučio“ komplekse, kur įsikūręs Kauno plaukimo centras, prasidės nuo rudens. Iki tol bus sukomplektuotos centro lankytojų grupės. Vaikams baseine numatoma kas savaitę organizuoti po 2-3 mokomuosius užsiėmimus, taip pat, - žaidimus. Kas mėnesį tėveliai už tai turės mokėti 50-60 Lt. Žadama organizuoti ir suaugusiųjų grupes.

Mokantiems gerai plaukti, tačiau norintiems tobulėti sportinio meistriškumo ugdymo grupėje vaikams mėnesio treniruotės (jų per savaitę bus 5-6) baseine kainuos 25 Lt. Tiek vaikus, tiek suaugusius plaukti mokys ar padės tobulėti gerai žinomi sportininkai, kvalifikuoti treneriai.

Į „Girstutį“ persikelia ir vandensvydininkai, čia turėsiantys kur kas geresnes sąlygas treniruotėms bei varžyboms nei kol kas turi jas „Dainavos“ baseine.

Pasak centro direktoriaus M. Špoko, kauniečių susidomėjimas moderniu, 50 m ilgio baseinu bei visu kompleksu - labai didelis. Iki šiol jau užsiregistravo keli šimtai būsimųjų šio centro lankytojų. Neabejotina, kad jų dar labiau padaugės po atvirų durų dienų.

„Susidomėjimas galimybe leisti savo atžaloms treniruotis plaukimo centre yra didžiulis. Deja, vietų skaičius ribotas, todėl ir rengiame Atvirų durų dienas, kad tėveliai, pamatę, kokiomis sąlygomis treniruosis jų vaikai, susipažinę su centro veikla, tikslais, galėtų priimti sprendimus dėl vaikų ateities. Norime, kad kiekvienas vaikas čia rastų savo nišą ir kad plaukimo centras vaikams išliktų visam gyvenimui - ar kaip laisvalaikio praleidimo forma, ar kaip būdas pagerinti sveikatos būklę, ar kaip vieta, kurioje bus siekiama meistriškumo“, - teigė M. Špokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.