EUROLYGA 2023

Pasaulio bokso čempionas V.Klyčko balotiruosis į Ukrainos prezidento postą

Ukrainos partijos „UDAR”

Ekspertų nuomone, V.Klyčko gali būti pagrindinis varžovas dabartiniam valstybės vadovui V.Janukovyčiui.<br>AP nuotr. iš archyvo
Ekspertų nuomone, V.Klyčko gali būti pagrindinis varžovas dabartiniam valstybės vadovui V.Janukovyčiui.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 14, 2013, 3:28 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:55 PM

Kaip rašoma pranešime, per susitikimą su WBC prezidentu Jose Sulaimanas ukrainietis pareiškė ketinąs ir ateityje dalyvauti politikoje bei „balotiruotis į savo šalies prezidento postą 2015 metais”. Sportininkas taip pat pabrėžė, kad boksas jam labai padeda „politiniame gyvenime” - ugdo strateginį mąstymą, drausmingumą, sąžiningumą, gebėjimą dirbti komandoje.

Ekspertų nuomone, V.Klyčko gali būti pagrindinis varžovas dabartiniam valstybės vadovui Viktorui Janukovyčiui, kuris jau anksčiau paskelbė ketinąs balotiruotis antrai kadencijai.

Neseniai surengtos apklausos duomenimis, jeigu Ukrainos prezidento rinkimai būtų įvykę šios vasaros pradžioje, V.Klyčko juose būtų užėmęs antrąją vietą - kiek daugiau kaip 16 procentų tyrimo dalyvių buvo pasirengę balsuoti už jį. Tik dviem procentais daugiau balsų būtų surinkęs V.Janukovyčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.