EUROLYGA 2023

Savaitės sporto nuotraukose – medaliai ir kūdikį pravirkdęs A.Sabonis

Praėjusi savaitė Lietuvos sporto aistruolius džiugino medaliais. Auksą į Lietuvą parvežė penkiakovininkai ir plaukikai, o savaitės pabaigoje medalių kolekciją papildė ir irkluotojai. Su viltimi iškovoti medalius į Slovėnijoje vyksiantį Europos čempionatą buvo išlydėta ir Lietuvos krepšinio rinktinė. Tiesa, išlydėtuvėse krepšinio legendos Arvydo Sabonio laukė kuriozas. Kūdikį į rankas paėmęs Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas sulaukė netikėtos reakcijos. Jis ėmė verkti. Lrytas.lt tradiciškai siūlo prisiminti praėjusios savaitės sporto įvykius ir pažvelgti į juos kitaip - per fotografiją.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės išlydėtuvėse krepšinio legenda A.Sabonis sulaukė netikėtos reakcijos. Į rankas paimtas mažylis pravirko.<br>M.Patašiaus nuotr.
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės išlydėtuvėse krepšinio legenda A.Sabonis sulaukė netikėtos reakcijos. Į rankas paimtas mažylis pravirko.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-02 02:36, atnaujinta 2018-03-01 15:03

Jeigu dalyvavote sporto renginyje ir fiksavote jo akimirkas - siųskite nuotrauką adresu sportuok@lrytas.lt ir jūsų fotografija papuoš savaitės sporto nuotraukų galeriją. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.