EUROLYGA 2023

V.Klyčko: „A.Povetkiną norėjau pribaigti greičiau“

Septintame raunde Volodymyras Klyčko jau laikė pergalę savo rankose. Jo varžovas Aleksandras Povetkinas tris kartus pateko į nokdauną ir jau sunkiai laikėsi ant kojų. Tačiau V.Klyčko nepavyko nokautuoti priešininko ir ukrainietis laimėjo tik po teisėjų sprendimo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-06 16:57, atnaujinta 2018-02-21 10:44

„Norėjau jį pribaigti greičiau, – po dvikovos tikino superčempionas. – Taikiausi atlikti tą vienintelį lemiamą smūgį. Manau, kad galėjau pasirodyti geriau.“

A.Povetkinas retai kada sukeldavo grėsmę V.Klyčko, bet pastarasis gyrė varžovą: „Aleksandrui buvo sunku, nes jį sužeidžiau. Tačiau dėl savo didelės širdies, jis atstovėjo iki pabaigos.“

„Niekada nepasiduodu ir kaunuosi iki pabaigos, – sakė pats A.Povetkinas. – V.Klyčko buvo stipresnis, bet tai juk geriausias pasaulio boksininkas.

Maskvoje 14 tūkst. sirgalių palaikymas nepadėjo A.Povetkinui. Dešimt centimetrų už jį aukštesnis V.Klyčko nuolat smūgiavo iš distancijos ir neprisileido ruso į artimesnę kovą.

Todėl ukrainiečio pergalė jau buvo akivaizdi dar prieš galutinį teisėjo sprendimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.