EUROLYGA 2023

M.Ali sūnus: „Norėčiau, kad mirtis greičiau pasiimtų tėčio gyvybę“

Muhammado Ali sūnus Muhammadas jaunesnysis linki tėčiui greičiau mirti. Šokiruojantį teiginį 41 metų amerikietis argumentuoja tuo, kad taip bokso legenda greičiau ištrūktų iš Parkinsono ligos atneštų kančių. Jau 30 metų su šia liga kovojantis M.Ali pernai viešumoje rodėsi labai retai. Nuolat sklido gandai apie sunkią jo būklę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 26, 2014, 10:31 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 2:05 AM

„Jau geriau greičiau nei per vėlai“, – apie 72-ąjį gimtadienį sausio 17-ąją atšventusį tėtį kalbėjo M.Ali jaunesnysis.

Remdamasis prasta tėvo sveikata, sūnus baiminasi, kad geriausias visų laikų boksininkas nebeišgyvens iki 73-ojo gimtadienio.

Tiesa, tokie M.Ali jaunesniojo pareiškimai atrodo keistai, nes sūnus pastaraisiais metais nesimato su tėčiu.

„Tikiuosi, kad ši liga tėtį pasiims greičiau, o ne per vėlai. Pasiims iš visų tų jo kančių. Labai nuliūsčiau, jei tėčio gyvybė užgestų, tačiau to linkiu tik iš gerų paskatų – vėl susitiktumėme rojuje“, – su „Mirror“ bendravo 41-erių M.Ali jaunesnysis.

Sūnus gailėjosi, kad nepasikalbėjo su tėvu per jo gimimo dieną ir nepasveikino jo su sukaktimi. Tiesiog kai sūnus skambino į M.Ali namus, niekas neatsiliepė. Pasak jo, kitos progos gali ir nebebūti.

„Tai galbūt buvo paskutinis jo gimtadienis. O tokiu metu labiausiai norėtum būti su savo tėčiu. Myliu tave, tėti“, – liūdnai kalbėjo M.Ali jaunesnysis.

Jis tikino, kad jei būtų turtingas, rastų vaistų nuo Parkinsono ligos, nusipirktų didelį namą ir jame gyventų kartu su tėčiu. Dabar M.Ali jaunesnysis gyvena su žmona Shakira ir dviem vaikais dviejų kambarių bute. M.Ali jaunesnysis – bedarbis, o būstą nuomoja.

Dėl nutrūkusio ryšio su tėvu sūnus kaltina Parkinsono ligą ir ketvirtąją M.Ali žmoną Lonnie. Kai jiedu susituokė, tėvas nebelankydavo M.Ali jaunesniojo. Lonnie pasakė, kad jie nebegali sau leisti tolimų kelionių pas sūnų, tačiau pastarąjį toks pareiškimas tik nustebino, nes tėvas turėjo daugybę pinigų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.