EUROLYGA 2023

Sočyje – dar vienas pašaipų bangą sukėlęs dvivietis tualetas

Dviviečių tualetų komedija Sočyje tęsiasi. „Associated Press“ agentūros fotografas užfiksavo dar vieną jau anksčiau milžinišką pašaipų audrą sukėlusį tualetą. Jis – žurnalistų panosėje. Pasirodo, dviviečiu tualetu Sočyje naudosis žiniasklaidos centro personalo bei apsaugos darbuotojos.

Dviviečiai tualetai Rusijoje užsieniečiams kelia juoką.<br>AP nuotr.
Dviviečiai tualetai Rusijoje užsieniečiams kelia juoką.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2014, 10:08 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:12 PM

Sočio olimpinių žaidynių organizacinis komitetas atsisakė komentuoti situaciją, todėl lieka neaišku, ar tokia tualeto konstrukcija buvo suplanuota iš anksto, ar tai buvo statybininkų klaida. 

Prieš savaitę buvo išsityčiota iš dviviečio vyrų tualeto Biatlono centre. Tuomet internautai ironizavo, kad Rusija tokiu būdu bando švelninti savo poziciją dėl Vakarų kritikuojamo gėjų propagandos draudimo įstatymo.

Nors tualetas su dviem unitazais nėra įprastas Rusijos europietiškoje dalyje, Rusijos žurnalistas Nikita Lichačiovas žinių tinklaraščiui „Tjournal” atskleidė, kad Rusijoje tai – ne naujiena.

Jo tinklaraštyje surinkti pavyzdžiai atskleidė, jog tokių tualetų galima rasti sporto centruose ir netgi restoranuose.

S.Rozenbergas, kiek paieškojęs, rado dar geresnį – daugiavietį tualetą, įrengtą Kazanės universitete.

*** „Lietuvos ryto“ televizija – 2014 metų žiemos olimpinių žaidynių Sočyje oficialioji transliuotoja. Jau nuo vasario 8 dienos stebėkite įdomiausias varžybų transliacijas gyvai ir internete: tv.lrytas.lt. Karščiausias naujienas apie Sočio olimpiadą sužinokite jau dabar „Lietuvos ryto“ televizijos laidose „Olimpinių žaidynių pirmadieniai“ kiekvieną pirmadienį 21.45 val. ir „Ar žinai, kad?“ darbo dienomis 17 val. 20 min. ir 18 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.