EUROLYGA 2023

E.Stanionis – nepralenkiamas Vokietijos bokso lygoje

Vokietijoje Potsdamo mieste įvykusiame aukščiausios šalies bokso lygos „Bundesliga“ renginyje, Eimantas Stanionis (70 kg.) ketvirtame raunde techniniu nokautu nugalėjo olandą Maxą van der Pasą ir pelnė jau penktą pergalę iš eilės.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2014-02-17 14:35, atnaujinta 2018-02-16 05:10

Nepasisekė daugkartiniam Lietuvos čempionui Vitalijui Subačiui (virš 82 kg.), kuris pirmame raunde susižeidė antakį ir turėjo pasitraukti iš tolimesnės kovos prieš Vokietijos bokso mokyklos auklėtinį Romaną Gorstą.

„Motor Babelsberg“ klubas, kurį atstovauja Kauno sporto mokyklos „Gaja“ boksininkai, šiame susitikime bendroje įskaitoje 11:7  pranoko „Straubing“ klubą ir šiuo metu savo pogrupyje užima penktąją vietą.

„Labai apmaudu dėl Vitalijaus, kuris labai užtikrintai pradėjo kovą, bet praėjus apie 30 sekundžių pirmo raundo, susidūrė galvomis su varžovu ir trūko antakis. Dėl traumos gydytojas neleido tęsti kovos“, – apgailestavo treneris Vidas Bružas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: koks svarbiausias O. Scholzo vizito tikslas?