EUROLYGA 2023

JAV prezidentas B.Obama susilažino iš alaus su Kanados vadovu

Sočio žiemos žaidynėse – nauji Kanados ir JAV ledo ritulio mūšiai.

JAV ir Kanados rinktinės susitiko moterų ledo ritulio turnyro finale, o dviejų šalių vyrai žais pusfinalyje.<br>AP nuotr.
JAV ir Kanados rinktinės susitiko moterų ledo ritulio turnyro finale, o dviejų šalių vyrai žais pusfinalyje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-20 20:31, atnaujinta 2018-02-16 02:11

Dviejų kaimyninių šalių moterų rinktinės ketvirtadienio vakarą susitinka finale, o vyrai vasario 21-ąją žais pusfinalio rungtynes.

Ta proga JAV prezidentas Barackas Obama ir Kanados premjeras Stephenas Harperis pratęsė seną tradiciją ir susilažino iš alaus, palaikydami savo rinktines.

Pirmosios tokios lažybos įvyko prieš ketverius metus per 2010-ųjų Vankuverio žaidynes. Tuomet pergalę šventė ir Kanados vyrai, ir moterys, o JAV ambasadorius Otavoje į Kanados premjero biurą pristatė po dežę „Yuengling“ – seniausios JAV aludarių bendrovės – ir vietinio „Molson“ alaus.

„@pmharper ir aš susilažinome dėl ledo ritulio mačų JAV- Kanada rezultatų. Laimėtojas gaus dėžę alaus už kiekvienas rungtynes. Pirmyn JAV!“, – ketvirtadienio rytą parašė B.Obama Baltųjų rūmų paskyroje socialiniame „twitter“ tinkle, šią žinią patvirtindamas savo inicialais (tai reiškia, kad JAV prezidentas pats rašė šią žinutę – Red.).

Netrukus Kanados premjeras tame pat socialiniame tinkle patvirtino apie šias lažybas.

„Aš susilažinau iš dėžės kanadietiško alaus su Baracku Obama už šios savaitės rungtynes. Amerikiečių komandos yra geros, bet žiema priklauso mums. Pirmyn, Kanada!“ – tviteryje saviškius ragino S.Harperis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.