EUROLYGA 2023

Sočio olimpiadoje susižeidusi M.Komisarova lieka paralyžiuota

Prieš dvi savaites Sočio olimpiadoje sunkiai susižeidusi Rusijos akrobatinio slidinėjimo atstovė Marija Komisarova turės pamiršti sportą. 23 metų sportininkė, kuriai vasario 15-ąją per treniruotę lūžo stuburas, lieka paralyžiuota.

M.Komisarova Miunchene bus gydoma mažiausiai du mėnesius.<br>AP nuotr. iš archyvo
M.Komisarova Miunchene bus gydoma mažiausiai du mėnesius.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-27 11:27, atnaujinta 2018-02-15 21:34

Per vakarinę treniruotę nesėkmingai ant sniego kritusiai M.Komisarovai lūžo 12-asis krūtinės ląstos slankstelis. Iš karto po nelaimės ji buvo nugabenta į Sočio ligoninę, kur buvo atlikta operacija. Ant operacinės stalo M.Komisarova gulėjo beveik 7 valandas.

Kitą dieną Rusijos slidininkė buvo nuskraidinta į Miuncheną, kur gydoma iki šiol. Vokiečių medikai teigia, kad M.Komisarova čia bus gydoma dar mažiausiai du mėnesius.

Prieš išvykstant į Vokietiją sužeistą sportininkę aplankė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir sporto ministras Vitalijus Mutko. Pastarasis pažadėjo, kad valstybė padengs visas jos gydymo išlaidas.

Pati M.Komisarova padėkojo visiems už pagalbą ir demonstravo ryžtą patikinusi, kad įveiks negalią.

„Nenoriu užsisklęsti savyje, nes pastarosiomis dienomis sulaukiau labai didelio palaikymo. Ačiū visiems. Aš nejaučiu savo kūno žemiau pilvo, tačiau esu stipri ir žinau, kad susigrąžinsiu kojas", – socialiniame tinkle parašė Rusijos olimpietė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.