EUROLYGA 2023

Ž.Savickas laimėjo varžybas Brazilijoje ir pagerino rekordą

Stipriausias planetos žmogus Žydrūnas Savickas ne tik laimėjo galiūnų varžybas Brazilijoje, bet ir dar kartą pagerino rąsto kėlimo pasaulio rekordą.

Ž.Savickas tvirtina pats nesuprantantis iš kur turi tiek jėgų, nes dar prieš dešimtmetį kėlė vos 188 kilogramus sveriantį rastą.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Ž.Savickas tvirtina pats nesuprantantis iš kur turi tiek jėgų, nes dar prieš dešimtmetį kėlė vos 188 kilogramus sveriantį rastą.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2014, 8:15 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:53 AM

Trys svarbios pergalės per du mėnesiu. Puikią formą demonstruojantis lietuvis varžybose Brazilijoje pasiekė naują planetos rekordą.

Ž.Savickas iškėlė 223 kilogramus sveriantį rastą. Lietuvos galiūnas puse kilogramo pagerino nuo pernai rudens jam pačiam priklausiusį rekordą.

Tai trečia iš eilės skambi 38-erių lietuvio pergalė šiemet. Kovo mėnesį jis užtikrintai laimėjo Arnoldo Švarcnegerio turnyrą, o netrukus į viršų kėlė ir pasaulio čempionato apdovanojimą.

Ž.Savickas tvirtina pats nesuprantantis iš kur turi tiek jėgų, nes dar prieš dešimtmetį kėlė vos 188 kilogramus sveriantį rastą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: gaisras Vilniaus daugiabutyje