EUROLYGA 2023

„Nykštietiškas triatlonas“ žada dar daugiau emocijų ir iššūkių

„Nykštietiško triatlono" (angl. N.T. Adventure Race 2014) dalyviai šiemet save galės atrasti keturiose trasose. Daugiausiai fizinių jėgų ir valios pastangų reikalaujanti „S-sportas" Elito trasa, kurioje dalyviai plauks baidarėmis, ne vieną kilometrą turės įveikti dviračiu, bėgs ir vykdys specialias užduotis, kurias sužinos tik nuotykių lenktynių trasoje.

Akimirka iš 2011 metų „Nykštietiško triatlono“.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Akimirka iš 2011 metų „Nykštietiško triatlono“.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2014, 4:40 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:43 AM

Lenktynių dalyviai maršrutą turės rinktis patys - orientuodamiesi žemėlapiu spręs, kaip nuo vieno iki kito jame pažymėto punkto nuvykti greičiausiai.

Kita, „Armijai ir civiliams" trasa yra skirta mėgėjams. Tai trečdaliu sutrumpinta „S-sportas" Elito trasa. Ši trasa, pasak nuotykių lenktynių organizatorių, skirta tiems, kurie nori ne tik pasivaržyti, tačiau ir iš arčiau pažinti Anykščių kraštą. Joje bus pilna ypatingų užduočių, reikalaujančių ne tik fizinio aktyvumo, bet greito, koncentruoto ir logiško mąstymo.

Be to, dalyviai turės galimybę varžytis ir atskirose rungtyse: baidarių regatoje ir dviračių „rogaininge". Baidarėmis reikės kuo greičiau aplankyti tam tikrus taškus ir atlikti keletą specialių užduočių, o dviratininkams teks per tris valandas savo pasirinkta seka surinkti kuo didesnį žemėlapyje esančių punktų skaičių ir atlikti juose numatytas užduotis.

Visų nuotykių trasų aprašymus rasite www.nuotykiulenktynes.lt - kiekvienas išsirinks pagal savo pomėgį ar galimybes.

Nykštietiškas triatlonas" ypatingas ne tik trasų, bet ir dalyvių įvairove. Armijai ir Civiliams trasoje išskirtinis dėmesys suteiktas įvairių sričių pareigūnams: policininkai, ugniagesiai, šauliai, kariai, savanoriai, muitininkai ir kt. darbe vilkintys uniformas asmenys dalyvauja atskiroje, „Uniformuotųjų", užskaitoje.

Visi kiti („neuniformuoti") šios trasos dalyviai varžosi „Masių" kategorijoje.

Nykštietiškame Triatlonas išsiskiria iš kitų panašių renginių dar ir tuo, kad jame pakankamai nemažai ne taip sportiškai nusiteikusių dalyvių, kurie į šį renginį žiūri kaip į pramogą ar išvyką į gamtą. Pavyzdžiui, Baidarių regatą dažnai renkasi romantiškų nuotykių ar naujų potyrių ieškančios poros, o Dviračių rogainingo trasą dažnai išbando tėvelis su savo atžala...

Vis dažniau savo pranašumą prieš konkurentus Nuotykių lenktynėse bando įrodyti įmonių komandos. Kolektyvui renginys tampa pretekstu neformaliam bendradarbių susitikimui ir išskirtine pramoga, juolab po lenktynių dalyvių laukia dar kai kas...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.