EUROLYGA 2023

I.Tobias: „Nusivyliau tuo, kad lietuviai atsisuko prieš mane“

JAV prie naujo partnerio besipratinanti ledo šokėja Isabella Tobias prabilo apie savo jausmus karjerą nusprendus baigti partneriui Deividui Stagniūnui. 22 metų merginą įskaudino neigiama lietuvių reakcija į permainas ir jų puolimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2014, 11:12 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:45 AM

„Esu labai dėkinga Lietuvai už viską, bet neslėpsiu, jog nusivyliau tuo, kad žmonės atsisuko prieš mane. Aš to nenusipelniau“, – portalui SportIN.lt pasakojo I.Tobias.

Ji pabrėžė, kad D.Stagniūnas dėl sveikatos problemų paliko ją vieną, o ne atvirkščiai. Todėl I.Tobias nusprendė treniruotis su rusu Ilja Tkačenka. Anot jos, vieninteliu ledo čiuožėju, kuris jai tinka ir turi tarptautinių varžybų patirties.

Lietuvos pilietybę turinti amerikietė tikino, kad karjeros taip anksti baigti nenori, todėl buvo priversta ieškoti naujo partnerio. Tiesa, ji dar nežino, kuriai šaliai – Rusijai, JAV ar Lietuvai, pora ketina atstovauti. „Norėjau ir toliau čiuožti su Deividu ir norėjau tą daryti už Lietuvą. Jam ir Lietuvai visada buvau ištikima“, – SportIN.lt pasakojo I.Tobias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.