EUROLYGA 2023

Ledo ritulio aistruoliams Minske teks gerti tik baltarusišką alų

Penktadienį Minske prasidedantis pasaulio ledo ritulio čempionatas taps svarbiausiu sporto įvykiu per Baltarusijos sporto istoriją. Šalies valdžia, norėdama išvengti kritikos, neriasi iš kailio, nes laukiama aistruolių iš 60 šalių. Tačiau viską gali sugadinti vienas keistas sprendimas - visur pardavinėti tik baltarusišką alų.

Į Minską atvykusių ledo ritulio aistruolių laukia staigmenos.<br>„Scanpix/Reuters" nuotr.
Į Minską atvykusių ledo ritulio aistruolių laukia staigmenos.<br>„Scanpix/Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-08 14:41, atnaujinta 2018-02-14 04:27

Čempionato rengėjai iš anksto paskelbė, kad arenoje bus parduodamas tik baltarusiškas alus, tačiau šiomis dienomis paaiškėjo, kad importinio alaus nebus galima rasti nei kituose baruose, nei parduotuvėse. Į Minską besirenkantys aistruoliai nežinojo apie tokį apribojimą, kuris stebina ir daugumą baltarusių.

Internete pasirodė Baltarusijos valdžios raštai, kuriuose nurodoma išimti iš lentynų užsienietišką alų ir pasirūpinti, kad netrūktų Baltarusijoje pagaminto.

Baltarusijos verslininkai yra įpratę prie keistų valdžios sprendimų, tačiau vargu ar tai supras ledo ritulio aistruoliai, kurie tikisi švęsti pergales gerdami mėgstamą alų.

Baltarusiai ištesėjo pažadus palengvinti atvykimą į čempionatą ir bilietus į rungtynes turintiems aistruoliams leido atvykti į šalį be vizų.

Tuo gali pasinaudoti ir lietuviai. Nors teigiama, kad susidomėjimas čempionatu yra didelis, dar galima nusipirkti bilietų į daugelį rungtynių.

Pigiausias kainuoja vos apie 22 litus, tačiau jį įsigijus galima vykti į Minską be vizos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.