EUROLYGA 2023

Isabella Tobias turi naują partnerį ir atstovaus Izraeliui

Maldas ir džiaugsmo ašaras užšaldė ledas. Pernai Lietuvos pilietybę išimties tvarka po ilgos dramos gavusi čiuožėja ant ledo Isabella Tobias turi naują partnerį ir atstovaus naujai šaliai. Pirmadienį 22 metų sportininkė socialiniame tinkle „Facebook“ pakvietė gerbėjus pamėgti naująjį jos ir 27-erių ruso Ilja Tkačenkos profilį, taip paskelbdama, kad rado naują partnerį.

I.Tobias surado naują partnerį.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
I.Tobias surado naują partnerį.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2014, 12:31 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:32 AM

Tačiau I.Tkačenka – ne vienintelė naujiena I.Tobias gyvenime. JAV gimusi čiuožėja ant ledo su naujuoju partneriu atstovaus Izraeliui.

Naujasis I.Tobias partneris nėra tokia pribloškianti naujiena, nes sportininkė dar gegužę turėjo surasti kitą partnerį, kai Deividas Stagniūnas paskelbė, kad baigia profesionalo karjerą. 28 metų lietuvis su I.Tobias išpildė savo svajonę – dalyvavo Sočio olimpinėse žaidynėse.

Tuomet į Merilyn Monroe ir Jamesą Bondą persikūniję čiuožėjai užėmė septynioliktąją vietą. Praėjus kuriam laikui pasigirdo gandai, kad D.Stagniūno ir I.Tobias keliai skiriasi. Tarp sportininkų buvo terpiamas I.Tkačenka. Galiausiai visus gandus nustelbė lietuvio sprendimas.

I.Tobias tuomet pabrėžė, kad neturi kito varianto – ji turi susirasti naują partnerį.

27-erių I.Tkačenka liko laisvas, kai iširo jo ir Jekaterinos Riazanovos pora, kuri Rusijos dailiojo čiuožimo pirmenybėse tris kartus yra laimėjusi medalius, tačiau nepateko į olimpinę šios šalies rinktinę ir nedalyvavo Sočio žaidynėse.

„Ilja jau atvyko ir pradėjo čiuožti ant ledo. Kol kas tikriausiai dar per anksti kalbėti, kokiu būdu Tkačenka pratęs savo karjerą dailiajame čiuožime, – aiškino I.Špilbandas, kalbėdamasis su „ITAR-TASS“ korespondente. – Bet jis jau mėgina čiuožti su Isabella Tobias. O paskui bus matyti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.