EUROLYGA 2023

Volodymyras Klyčko įkyrų persekiotoją perliejo stikline sulčių

Pietų Floridoje besitreniruojantį Ukrainos boksininką Volodymyrą Klyčko per savaitę dukart užpuolė amerikietis Shannonas Briggsas, kuris siekia iškviesti ukrainietį į ringą ir atkeršyti jam už nuo brolio Vitalijaus gautus smūgius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2014, 5:25 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:03 PM

42 metų Sh.Briggsas pastarosiomis dienomis tapo tikru V.Klyčko persekiotoju, nors akivaizdu, kad tai daroma siekiant sulaukti kuo daugiau dėmesio.

Kartą sporto salėje juos išskyrė kitas boksininkas, o restorane 38 metų V.Klyčko pažemino amerikietį, išpylęs jam ant galvos stiklinę sulčių.

Amerikietis visais būdais provokuoja ukrainietį ir trukdo jam rengtis kitoms kovoms.

„Jeigu kalbėsime sąžiningai, tai Volodymyras Klyčko yra didis boksininkas. Jis didingas tuo, ką daro, – „On The Ropes“ sakė Sh.Briggsas. - Jis ne šiaip sau yra čempionas tokį ilgą laiką. Jis fenomenalus. Kiti sunkiasvoriai man nedaro įspūdžio. Jis didis boksininkas, kurį gali įveikti tik kitas toks didis boksininkas kaip aš.

Visiems kitiems ko nors trūksta pergalei prieš Volodymyrą – patirties, gabaritų, pasmakrės, smūgio.

Aš turiu viską – patirtį, smūgį, greitį, pasmakrę. Viską. Iš jeigu mes su Volodymyru susitiksime ringe, aš jį nokautuosiu.“

Amerikietis net pasiūlė ukrainiečio treneriui milijoną dolerių už tai, kad šis jį paliktų.

V.Klyčko šiuo metu priklauso sunkaus svorio čempiono diržai pagal IBF, WBA, WBO ir IBO versijas.

2010 metų lapkritį Hamburge Sh.Briggsas pralaimėjo kovą dėl WBC titulo Vitalijui Klyčko. Po šios kovos amerikietis buvo atsidūręs ligoninėje ir ilgai gydėsi.

Tačiau šiemet jis grįžo į ringą ir laimėjo 4 kovas, o po pergalės birželio 28 d. prieš brazilą Raphaelį Zumbano Love buvo paskelbtas NABA (Šiaurės Amerikos bokso asociacijos) čempionu.

Volodymyras Klyčko šiuo metu rengiasi kovai dėl keturių titulų su bulgaru Kubratu Pulevu. Ji numatyta rugsėjo 6 d. Hamburge.

33 metų bulgaras profesionalų ringe laimėjęs visas 20 kovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.