EUROLYGA 2023

Turnyrui besiruošiantis K. Smirnovas visą laiką skiria sportui

Lapkričio 15 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyks „Bushido Hero’s Series” turnyras. Šiose varžybose bušido gerbėjai turės unikalią galimybę išvysti 12 kovų.

K.Smirnovas susikaus su Norvegijos čempionu.
K.Smirnovas susikaus su Norvegijos čempionu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 9, 2014, 9:50 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 11:29 PM

Vienoje pagrindinių vakaro superkovų į ringą žengs vienas žymiausių bušido kovotojų Kęstutis Smirnovas.

Neįtikėtinomis valios pastangomis atsigavęs po sunkių avarijos metu patirtų sužalojimų. Šį kartą K.Smirnovas susikaus su Norvegijos čempionu Ingaru Storsve.   - Ką manote apie savo varžovą iš Norvegijos, kuris pasižymi neįtikėtina fizine jėga. Kalbama, jog jūsų priešininkas pritupia su 250 kg. štanga.

- Gerbiu kiekvieną sportininką, nes žinau kiek darbo ir laiko reikia atiduoti sportui, norint pasiekti aukštų rezultatų. Šis sportininkas yra tikrai puikus atletas ir man bus didelė garbė su juo kovoti.   - Kokia jūsų sportinė forma?

- Visą savo laiką skiriu sportui, tikrai labai daug sportuoju. Žinau, kad lapkričio 15 d. turiu turėti tiesiog nepriekaištingą formą ir būti pasiruošęs kovai.   - Kokius sau keliate tikslus?

- Aš esu maksimalistas, tad tikslus keliu maksimalius. Planuoju dar du - tris metus kovoti profesionaliai ir susikauti su stipriausiais  pasaulio sportininkais. 

- Ar amžius ne riba bušido ringe?

- Amžius, žinoma, turi savo įtaką, dabar yra daug sunkiau atsigauti po sunkių treniruočių. Ne veltui yra sakoma: kaip mąstai - taip ir jautiesi. O aš galvoju, kad mano amžius man dar leidžia gerai pasiruošti kovoms ir kovoti. Jackie Joyner – Kersee yra pasakęs: „Amžius – ne barjeras. Tai savęs ribojimas, kurį jūs įsikalate į galvą". - Paskutiniai bušido turnyrai išsklaidė visas skeptikų abejones, jūs sugrįžote į ringą po motociklo avarijos metu patirtų sužalojimų ir puikiai susitvarkėte su pavojingais varžovais.

- Taip sugrįžau į bušido ringą po 5 metų pertraukos. Labai atsakingai tam ruošiausi ir man pavyko įrodyti sau, kad dar galiu kovoti. Žinoma, labai jaudinausi prieš kovą ir gal ne viską pavyko padaryti, ką buvau suplanavęs, bet esu patenkintas savo pasirodymu.

- Ko norėtumėte palinkėti savo gerbėjams, atvyksiantiems jūsų palaikyti į artėjantį  „Bushido Hero's Series 2014” turnyrą ?

- Pirmiausia, noriu visus pakviesti į šį aukščiausio lygio turnyrą palaikyti Lietuvos kovotojų ir manęs. O ten jau mes, kovotojai, pasistengsime sirgalius pradžiuginti geriausiomis kovomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.