EUROLYGA 2023

G. Valaitytė davė startą „Drąsūs. Stiprūs. Vikrūs“

„Azarto bus“, – nusišypsojo Gintarė Valaitytė. Populiarios muzikos grupės „ŠarkA“ narė tapo atgaivinto televizijos projekto „Drąsūs. Stiprūs. Vikrūs“ vedėja.

Pirmosios laidos filmavimas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Pirmosios laidos filmavimas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2015, 11:21 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:40 PM

Sausio 31 dieną „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje prasidėsiančiame legendiniame projekte varžysis penktų ir šeštų klasių moksleiviai iš 42 Lietuvos mokyklų.

Pirmajame sezone žiūrovai išvys 14 laidų, kurių dalyviai turės įveikti penkias sportines ir dvi logines užduotis. Po atkrintamųjų varžybų vyks pusfinalio ir finalo etapai.

Kiekvienoje laidoje dalyvaus trys mišrios komandos, kurias sudarys 12 narių.

Laidose garsūs Lietuvos sportininkai pristatys įvairias sporto šakas. Pirmojoje laidoje dalyvaus olimpinė čempionė, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

„Visada džiaugiamės projektais, kurie skatina vaikus sportuoti. Galbūt jie netaps olimpiniais čempionais, gal nebus olimpiečiai, bet bus drąsesni, stipresni, vikresni Lietuvos piliečiai“, – sakė D.Gudzinevičiūtė.

Laidos vedėja tapo grupės „ŠarkA“ narė G.Valaitytė. Choreografiją studijavusi mergina būdama moksleivė ne kartą dalyvavo varžybose „Drąsūs. Stiprūs. Vikrūs“.

„Šis projektas buvo stipri mano vaikystės dalis. 1995-aisiais su klase dalyvavome Vilniuje vykusiose varžybose ir laimėjome.

Labai gerai atsimenu dieną, kai kabino medalį, įteikė diplomą. Labai džiaugiuosi, kad buvau pakviesta tapti laidos vedėja ir kad šis projektas televizijos eteryje atgyja.

Rungsis miestas su miestu, rajonas su rajonu, kurortas su kurortu. Džiaugiuosi, kad vaikai bus skatinami mažiau laiko praleisti prie kompiuterio ir daugiau sportuoti“, – kalbėjo mažeikiškė.

Projekto globėjas premjeras Algirdas Butkevičius stebėjo pirmosios laidos filmavimą ir palaikė komandas.

„Vyriausybės programoje numatyta daug dėmesio skirti fiziniam vaikų aktyvumui. Tikiuosi, kad šis projektas suteiks galimybę vaikams parodyti savo sportinius gebėjimus ir užsidegimą. Visada sakau, kad stipriame kūne yra stipri siela“, – sakė A.Butkevičius.

Pirmoji laida „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje bus rodoma sausio 31 dieną 11 val. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.