EUROLYGA 2023

Bronzą nuskynusi A. Sereikaitė nustebino net save pačią

Pirmąjį kartą Europos greitojo

Europos greitojo čiuožimo trumpuoju taku čempionate 1000 m distancijoje A.Sereikaitė iškovojo bronzą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Europos greitojo čiuožimo trumpuoju taku čempionate 1000 m distancijoje A.Sereikaitė iškovojo bronzą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jan 26, 2015, 10:15 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 12:19 AM

20-metė A. Sereikaitė savaitgalį visu gražumu sublizgėjo Olandijoje vykusiose Senojo žemyno pirmenybėse, kuriose laimėjo bronzos medalį 1000 m distancijoje ir buvo ketvirta perpus mažesniame nuotolyje.

„Po olimpinio sezono beveik be pertraukų treniravausi. Paskutinius ketverius metus sunkiai dirbau ir žinojau, kad lūžis bus. Iš to ir išėjo medalis ir tokie rezultatai. Net pačiai buvo šokia tokia staigmena, bet jau po pirmos varžybų dienos mačiau, kad esu stipresnė nei daugelis atvykusių varžovių ir tyliai svajojau apie finalą“, – naujienų agentūrai ELTA pasakojo A. Sereikaitė.

Po bronzinio finišo 1000 m distancijoje lietuvė neslėpė savo džiaugsmo: „Laimėjus medalį, žinoma, jaučiausi labai laiminga, bet labai daug teigiamų emocijų buvo ir po 500 m finišo. Dabar reikia toliau dirbti ir tobulėti.“

Sočio olimpinių žaidynių dalyvė praėjusiais metais pakeitė treniravimosi vietą. Anksčiau sportavusi Čekijoje, A. Sereikaitė dabar treniruojasi Vokietijoje. Įgijusi gerą formą čiuožėja ją tikisi išlaikyti ir likusiuose sezono startuose.

„Planuose yra dar trys varžybos – pasaulio taurė, universiada ir pasaulio čempionas. Aš treniruosiuosi, o su laiku, tikiuosi, ateis ir kiti medaliai“, – vylėsi A. Sereikaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.