EUROLYGA 2023

Italijoje R. Navardausko nesustabdė ir prastas oras

5,4 km trasą Lido di Camaiore miestelyje jis įveikė per 6 minutes 9 sekundes ir 5 sek. nusileido etapo nugalėtojui italui Adriano Malori („Movistar“).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2015, 6:24 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 10:23 PM

5,4 km trasą Lido di Camaiore miestelyje jis įveikė per 6 minutes 9 sekundes ir 5 sek. nusileido etapo nugalėtojui italui Adriano Malori („Movistar“).

Geriausias Lietuvos dviratininkas kartu su kitais „Cannondale-Garmin“ (JAV) ekipos nariais pirmajame etape turėjo dalyvauti 22,7 km atskiro starto komandinėse lenktynėse laikui, bet dėl prastų oro sąlygų varžybų organizatoriai buvo priversti keisti išankstinius planus.

Vietoj 22,7 km komandinių lenktynių trečiadienį jie buvo numatę surengti 5,7 km asmeninės atskiro starto lenktynes. Tačiau ryte ši trasa buvo sutrumpinta dar 300 metrų, nes lenktynėms skirtas kelias nukentėjo dėl prasto oro.

Sėkmingas R.Navardausko pasirodymas pirmajame etape gali pakeisti iš anksto numatytą „Cannondale-Garmin“ komandos hierarchiją šioms lenktynėms.

Prieš varžybas JAV komandos vadovai neslėpė, jog „Cannondale-Garmin“lyderiu turėtų būti Danielis Martinas, o lietuviui skirtas jo ginklanešio vaidmuo. Bet 2014-ųjų „Giro di Lombardia“ nugalėtojas iš Airijos pirmajame etape finišavo tik 130-as, nugalėtojui pralaimėjęs 30 sek.

„Mes tikėjomės, kad Ramūnas gali gerai pasirodyti, nes prologo trasa buvo paranki galingiems vaikinams, o jis turi tikrai daug galios. Jis važiavo kietai ir patikimai ir parodė puikų rezultatą, – komplimentų lietuviui negailėjo „Cannondale-Garmin“ ekipos direktorius Fabrizio Guidi. – Esame labai laimingi, kad jis pateko į pirmąjį dešimtuką. Tai gera lenktynių pradžia“.

Septynių etapų lenktynės finišuos kovo 17-ąją. 2014-aisiais šių lenktynių čempionu tapo ispanas Alberto Contadoras („Tinkoff-Saxo“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.