EUROLYGA 2023

R. Navardauskas: „Kovo 11-osios šventė suteikė papildomų jėgų“

Italijoje 50-ąjį kartą rengiamas prestižines daugiadienes dviratininkų lenktynes „Tirrero-Adriatico“ puikiai pradėjo Ramūnas Navardauskas.

Prologe R.Navardauskas užėmė septintąją vietą.<br>slipstreamsports.com/
Prologe R.Navardauskas užėmė septintąją vietą.<br>slipstreamsports.com/
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2015, 9:27 AM, atnaujinta Jan 10, 2018, 9:27 PM

Cannondale-Garmin“ (JAV) komandai atstovaujantis 27-erių šilališkis trečiadienį 5,4 km prologe – asmeninėse atskiro starto lenktynėse – užėmė septintąją vietą. Jis tik 5 sekundėmis atsiliko nuo etapo nugalėtojo italo Adriano Malori iš „Movistar“ komandos.

– Paskutiniųjų lenktynių Portugalijoje nebaigei dėl ligos. Po „Tirrero-Adriatico“ prologo galima spręsti, kad savijauta dabar turėtų būti puiki?, – R.Navardausko psiteiravo cycling.lt

– Tikrai taip. Dabar kai pagalvoji nuo pirmos vietos skyrė tik penkios sekundes, todėl pradedi svarstyti, kur jas galėjai palikti.

– Žinodamas, kad bus toks mažas skirtumas nuo pirmos vietos būtum radęs tas penkias sekundes trasoje?

– Na visų gal ir ne, bet kelias taip. Pirmam posūkyje vos užteko vietos, tada teko truputi stabdyti, o kitose vietose galėjai kažkur rasti tas papildomas sekundes, bet būčiau praradęs kitur.

– Esi Lietuvos asmeninių atskiro starto lenktynių čempionas ir kovo 11-ąją važiavai su trispalve pažymėtais marškinėliais. Ar tai pridėjo motyvacijos?

– Stengiuosi važiuoti maksimaliai visuose varžybose, bet tokią dieną vilkint Lietuvos čempiono marškinėlius tikrai stengiausi dar daugiau.

– Ketvirtadienį tau taip pat palankus etapas. Sieksi pergalės?

– Lenktynėse bus daug gerų sprinterių ir mane turėtų greitai išrengti (juokiasi.), bet kovosiu jei ne dėl pergalės tai bent dėl svarbių UCI (tarptautinės dviračių sąjungos) reitingo taškų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.