EUROLYGA 2023

„Baltrex-Šiaulių“ regbininkai kovos dėl Europos Čempionų taurės

Šiauliečiai regbininkai Maskvoje sėkmingai kovoja Čempionų taurės turnyre.<br>lrf.lt
Šiauliečiai regbininkai Maskvoje sėkmingai kovoja Čempionų taurės turnyre.<br>lrf.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2015, 10:15 AM, atnaujinta Nov 25, 2017, 1:44 PM

Maskvoje (Rusija) vykstančiame Europos regbio-7 Čempionų klubų taurės (7s Champions Clubs European trophy) turnyre sėkmingai varžosi Lietuvos čempionė Šiaulių „Baltrex-Šiaulių“ ekipa. Šiauliečiai šeštadienį laimėjo visas trejas rungtynes ir pateko į pusfinalį.

B grupėje „Baltrex-Šiauliai“ 41:7 (24:0) sutriuškino Baltarusijos čempionę „Busly“ ekipą. Šiame mače tris žeminimus atliko Martynas Lianzbergas. Antrajame susitikime Lietuvos čempionai 17:5 (0:5) nugalėjo Latvijos „Howks“ atstovus, o trečiosiose rungtynėse 17:10 (12:5) įveikė stipriausią Čekijos ekipą – Prahos „Sparta“.

„Pirmosios rungtynės vyko gerai, nes žaidėme prieš silpną komandą. Su latviais ir čekais žaisti buvo sunkiau, nes lijo lietus ir kamuolys buvo baisiai šlapias. Dėl to darėme daug klaidų. Antrąją dieną bus dar sunkiau, bet esame nusiteikę optimistiškai ir sieksime pergalės“, – sakė vienas „Baltrex-Šiaulių“ lyderių Dovydas Taujanskas. Jis per trejas rungtynes realizacijos smūgiais pelnė 10 taškų.

Užėmusi pirmąją vietą „Baltrex-Šiaulių“ ekipa pusfinalyje žais su antroje pozicijoje A grupėje likusia Maskvos regiono VVA komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.