EUROLYGA 2023

Svetima gėda: kaip Artūras Orlauskas bandė sportininkus juokinti

Antradienį iškilmingai išdalinti 2015 metų Lietuvos sporto apdovanojimai geriausiems šalies sportininkams, treneriams ir nusipelniusiems žmonėms. Šventiškai apsirengę ir pasipuošę sporto žmonės rinkosi į Lietuvos nacionalinį operos ir baleto teatrą, kur jų laukė ir organizatorių parengta pramoginė dalis.

A.Orlauskas bandė juokinti sportininkus, bet apsijuokė pats.<br>M.Kulbio nuotr.
A.Orlauskas bandė juokinti sportininkus, bet apsijuokė pats.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2016, 8:52 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 7:59 PM

Muzikinę programą atliko Edmundas Kučinskas, grupė „Bix“, šou su dviračiais kūrė latviai, o visus prajuokinti bandė Artūras Orlauskas. Tačiau jo pasirodymas apkarto – salė nesuprato humoristo juokų ir vertė jausti svetimą gėdą.

Pralaužti ledus A.Orlauskas bandė juokais apie krepšinį.

„Krepšinis yra antroji mūsų religija ir matyt todėl, kad krepšinį komentuoja kunigų seminarijos nebaigęs Kunigėlis“, – kalbėdamas apie krepšinio komentatorių Liną Kunigėlį sakė A.Orlauskas, tačiau salėje tvyrojo nejauki tyla.

„Kita vertus, didžiausias sporto reiškinys praėjusiais metais buvo barzdos. Sportininkai pradėjo auginti barzdas, vieniems tai nešė sėkmę, kitiems nelabai. Jonas Valančiūnas užsiaugino barzdą ir pelnė rekordinį kontraktą – 64 milijonus dolerių.

Kitas vidurio puolėjas – Antanas Kavaliauskas irgi užsiaugino barzdą, bet NBA kontrakto nepelnė. Gal ne tokią barzdą ar ne ten užsiaugino?“, – padėtį bandė taisyti humoristas, tačiau kameros atsuktos į Joną Kazlauską rodė šaltą trenerio veidą.

„Arvydas Sabonis irgi užsiaugino barzdą ir netikėtai gavo apdovanojimą už viso gyvenimo nuopelnus, o ir knygą apie jį parašė. 272 puslapių. Tiesa, apie Šarūną Jasikevičių irgi parašė, bet tik 208 puslapių, nes Šaras be barzdos.

Dar vienas garsus sportininkas, tiesa buvęs, pokerio žaidėjas, užsiaugino barzdą su viltimi, kad pokerį įtrauks į olimpinių žaidynių programą ir jis, turėdamas dvi pilietybes, galės žaisti iš karto už dvi komandas“, –  apie Antaną Guogą juokavo A.Orlauskas.

„Barzda nebūtinai atneša sėkmę. Jeigu neaugini barzdos, gali sulaukti nemalonumų. FIFA organizacijoje Platini su Blatteriu išlėkė su skambučiais, bet jų konkurentas šeichas su barzda – ir jau sako, kad jis turi visus šansus tapti prezidentu.

O jeigu pastebėjote, mūsų futbole nedaug barzdotų“, – dar kartą prajuokinti žiūrovus stengėsi A.Orlauskas.

Jis nepamiršo ir Dakaro ralio aktualijų.

„Benediktas Vanagas irgi su barzda, bet važiuoti greičiau nepradėjo. Bet sudomino karvę, kuri pamačiusi tokį grožį tiesiog užlipo ant jo automobilio“, – lenktynininką pašiepė jis.

Čia pat jis prisiminė seną juokelį, kurį pabandė prikelti iš naujo. Kliuvo galiūnams Žydrūnui Savickui ir Vidui Blekaičiui.

„Yra tokia istorija – žinote, kokios apimties Savickas, Blekaitis irgi nemažesnis. Daug sportuoja, daug valgo, nutarė žiemai pasiruošti mėsytės, nuvažiavo pas ūkininką, kad paimtų gamintojo mėsos.

Ūkininkas juos pažino, sako eikite pasiimkite ką tik norite. Jie pasirinko pagal save jautuką apie dviejų tonų, parsivedė į tvartą, vaikšto aplinkui – o kaip dabar mes jį čia..

Ž.Savickas sako: aš mačiau per televiziją, Vidai paimk jį už ragų, apsikabink per sprandą, o aš jam su kuvalda į kaktą duosiu – jis krenta, o kailį numausime kaip kojinę.

Vidas laiko, Žydrūnas trenkė – stovi bulius, antrą kartą – stovi. Trečią kartą užsimojo, Vidas sako: jei dar trenksi man per galvą, aš jį paleisiu“, – pasirodymą baigė A.Orlauskas, taip ir nesugebėjęs išjudinti sportininkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.