EUROLYGA 2023

Lietuvos šokėjai Italijoje skynė laurus

Savaitgalį Italijos mieste Montekatini Termė vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos, kuriose Lietuvos šokėjai tapo nugalėtojais, prizininkais ir finalininkais.

e Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė
e Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2016, 11:50 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 6:29 AM

Suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas“) laimėjo aukso medalius, o Tomas Fainšil ir Violetta Posmetnaya (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) finale užėmė septintą vietą.

Antrą vietą užėmė italai Francesco Galuppo ir Debora Paccini, o trečia vieta atiteko Aleksejui Glukhovui ir Anastasijai Glazunovai iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 39 poros.

Profesionalų lygos standartinių šokių grupėje Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (Kauno „Sūkurys“) laimėjo sidabro medalius.

Nugalėtojais šioje grupėje tapo Benedetto Ferruggia ir Claudia Koehler iš Vokietijos, o trečią vietą užėmė prancūzai Steeve Gaudet ir Marioara Cheptene. Grupėje varžėsi 8 poros.

Jaunimo standartinių šokių grupėje bronzos medalius laimėjo Karolis Michalas Tomeckis ir Domilė Šemeškevičiūtė (Kauno „Sūkurys“), o Andrejus Kovalevas ir Veronika Samuolytė (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“) užėmė penktą vietą.

Grupės čempionais tapo Maksimas Pugačevas ir Kira Oksas iš Rusijos, o antrą vietą laimėjo Marco Bodini ir Kristina Charitonovaitė, atstovaujantys Italijai. Varžybose dalyvavo 16 porų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.