EUROLYGA 2023

Treniruotis nuo 6 valandos ryto regbininkui yra normalu

V.Bloškys.<br>regbis.lt
V.Bloškys.<br>regbis.lt
V.Bloškys.<br>regbis.lt
V.Bloškys.<br>regbis.lt
Daugiau nuotraukų (2)

regbis.lt

Mar 24, 2016, 3:36 PM, atnaujinta May 31, 2017, 4:48 PM

Tarp stipriausių Europos regbio-7 komandų įsitvirtinusi Lietuvos rinktinė šiais metais sieks dar aukštesnių tikslų. Siekiant pasirodyti dar geriau nei praėjusiais metais, kuomet Europos čempionate buvo užima devinta vieta, sudarytas intensyvus pasiruošimo planas.

Likus 10 savaičių iki Europos „Grand Prix“ čempionato, Lietuvoje esantys regbininkai pluša treniruoklių salėse ir stiprina sprogstamąją jėgą. Nors treniruotės prasideda vos saulei patekėjus, sportininkai tuo nesiskundžia.

„6.45 val. pradėti treniruotę iš pradžių buvo keista, bet dabar jau esu pripratęs. Man tai atrodo normalu, nes anksčiau pradėjus sportuoti, diena tampa ilgesnė“, – pripažino vienas rezultatyviausių Lietuvos rinktinės žaidėjų Vytaras Bloškys.

Pastarosiomis dienomis regbininkai dirbo didindami savo maksimalią jėgą. Gerus rezultatus pastebėjo ne tik treneriai, bet ir pats žaidėjas.

„Prieš jėgos ciklą padarėme testus ir sužinojome savo maksimalius svorius, maksimalias galimybes. Po mėnesį trukusio jėgos ciklo pamatėme, kad kiekvieno žaidėjo svoris ir maksimali jėga padidėjo 10-20 proc.“, – pridūrė regbininkas.

Kaip sakė treneris, buvęs Lietuvos rinktinės žaidėjas ir profesionalus kovotojas Deividas Taurosevičius, jėgos ciklas ruošiantis svarbiausioms kovoms yra toks pat svarbus, kaip ir visi kiti. Nuo to labai priklausys ir žaidėjų galimybės Europos čempionato metu.

„Jėgos cikle man labiausiai patiko sprogstamosios jėgos treniruotės, šuoliai ant pakylos. Artėja mūsų nauji testavimai, tokių kaip šuolių į tolį. Palyginsime rezultatus su ankstesniais“, – sakė V.Bloškys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.